Reverse koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den danske trio Reverse gæster Atlas i forbindelse med deres nye album. På det nye album søger trioen videre i grænselandet mellem minimalistiske, repeterende grooves og frie elementer, der holdes op mod en sfærisk kompleksitet. Trioens trommeslager, komponist og leder Terkel Nørgaard fortæller om albummet:

… Læs mere

 

“Det er en samling af værker skabt på baggrund af oplevelser, følelser og tanker. Et sted, hvor fortællinger videregives, huskes, tolkes og forandres. Et rum til fordybelse og inspiration. Det afspejler vores arbejde som enhed og som tre individuelle kunstnere, der udforsker vores omgivelser, vores verden, vores “Museum”.”

Tidligere har Reverse besøgt Atlas med den amerikanske trompetist Ralph Alessi og flere gange med den danske digter og kulturikonet Jørgen Leth.

Reverse har eksisteret siden 2011 og tæller foruden Terkel Nørgaard Søren Gemmer på klaver og Jesper Thorn på kontrabas. Udover deres trioaktivitet har de lavet en stribe projekter med Jørgen Leth, Ralph Alessi, Palle Mikkelborg, Thomas Agergaard og Nicolaj Stochholm.

Albummet udkommer fredag den 7. april på 180 grams vinyl, streaming og digitalt på selskabet DME. Det er opfølgeren til albummet “Awakening”, der udkom i november 2014.

Line-up
Terkel Nørgaard – Trommer
Søren Gemmer – Klaver
Jesper Thorn – Kontrabas

Om Reverse og “Awakening” har pressen sagt:
“Det, de spiller, er moderne triojazz, som nok har traditionsrige rødder, men som først og fremmest bruger disse som et springbræt til videre udforskning”. – Ivan Rod, Gaffa.

“Mesterlig og melodisk jazz”. – Aarhus Stifttidende.

“Reverse spiller med stor overbevisning og tydeligt talent deres fortolkning af moderne freejazz”. – Cæcilie Salomonsen, Gaffa.

“Awakening er et debutalbum med stor mental efterklang. Det glemmes ikke med det samme”. – Niels Overgård, Jazznyt.com

Links
Reverses hjemmeside
Reverse på Facebook
Reverse på Instagram
Reverse på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.