Rock The Region koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Oplev Facaden, Rasmus Trinderup, Ryan Egmont, We Need Lilo, You Work For Me Now og King Kross på én og samme aften.

… Læs mere

 

Seks artister blev i de tidligere måneder af 2017 udvalgt, blandt omkring 100 ansøgere, til et forløb, der skulle skubbe dem tættere på gennembruddet. De har alle talentet, musikken og ambitionen, men der skal mere til. Musikbranchen er en jungle, og vejen til dine ører, kære musikfan, er lang og kringlet.

I Rock The Region Legacy Show 2017 møder vi de seks artister et halvt år efter, vi slap dem på Spot Festival – hvor de leverede en magisk koncertaften. Nogle har siden indgået aftaler med pladeselskaber og management, andre har været på intens festivaltour hen over sommeren, og enkelte er ved at redefinere sig selv. Hvem end de er her et halvt år senere, så får du dem hudløst ærlige på scenen denne aften. Oplev korte, intense koncerter, videoklip og fortællinger om vejen mod spotlyset.

Facaden
Genre: Hiphop/rap
Facaden er en yderst produktiv rapper fra Silkeborg – nu bosiddende i Aarhus. Tre EP’er har set dagens lys, og i foråret 2017 udkom debutalbummet “Smøger, Sex Og Kaffe”. Udtrykket er baseret på ærlige, udleverende og vedrørende tekster med lyrikken i højsædet, leveret slagkraftigt live med et stærkt tremands-band i ryggen.

Rasmus Trinderup
Genre: Nordic pop
Rasmus Trinderup leverer alternativ nordisk pop med inspiration i både det akustiske og det elektriske univers. Musikken har rødder i den akustiske, alternative folk-pop, men breder sin krone over et større lydlandskab, med inspiration i blandt andet det elektriske univers og de bløde nordiske klangfarver.

Ryan Egmont
Genre: Nordic folk
Den musikalske fakkel, bandet Ryan Egmont bærer videre, er tændt af musikhistoriens oprindelige sange/sangskrivere, og med en sangskrivning destilleret på americana, folk og pop er slutproduktet en slags nordic folk med et aldrig svigtende øre for et fængende omkvæd.

We Need Lilo
Genre: Indierock
We Need Lilo er et ambitiøst rockband med store armbevægelser og drømme om fremtiden. Sanger og tekstforfatter Katrine Duus løfter gruppen til nye højder med sin karismatiske og flamboyante stemme. Ord som pompøst, storladent og originalt beskriver kvintetten ganske godt.

You Work For Me Now
Genre: Indiepop
Du går rørt fra en koncert med You Work For Me Now. Bandet formår at fremmane store følelser med få virkemidler. Selvom de egentlig er rockmusikere, spiller de dybest set melodisk, intelligent pop, der både taler til teenagehjertet og voksenhjernen.

King Kross
Genre: Electro-crooner-rock
Dyster, mørk melankoli kendetegner den horsensianske sangskriver King Kross. Den mytologiske sci-fi-punker er en stærk aktør på den danske undergrundsscene og har med sine dybe psykotiske undertoner skabt et samfundskritisk, elektronisk rock-univers og erklæret sig selv for mørkets fyrste.

Rock The Region er et projekt skabt for at udforske og støtte den midtjyske talentmasse. Formålet er at forbinde musikfællesskaber, musikprofessionelle og talentfulde musikere i et konstruktivt skabende netværk.

Samarbejdet mellem seks byer i regionen, Rock The Region-fællesskabet og Fonden VoxHall er Rock The Regions bidrag til Aarhus 2017’s finale den 9. december. Atlas danner rammen for begivenheden, der utvivlsomt bliver både intens og inviterende.

Showet har en varighed af tre timer med seks intense, korte koncerter, præsentationer og videoklip fra projektet. Derudover kigger Carsten Holm forbi for at sætte musikken i relief og ikke mindst ind i den aarhusianske musikhistorie.

Links
Facaden på Facebook
Rasmus Trinderup på Facebook
Ryan Egmont på Facebook
We Need Lilo på Facebook
You Work For Me Now på Facebook
King Kross på Facebook
Rock The Regions hjemmeside
Facebook
Aarhus 2017’s hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.