Royal Metal Fest koncert Atlas VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Find fredags-billetter hér og lørdags-billetter hér.

Foreningen Metal Royale præsenterer stolt Royal Metal Fest 2018! Oplev blandt andre Ensiferum, Bloodbath og Origin.

… Læs mere

 

For 11. gang runger smilets by af tonstung metalmusik, når Metal Royale afholder årets fest på byens fineste spillesteder, Atlas & VoxHall den 6.-7. april.

2018-udgaven af festivalen vil igen bestå af to scener med live-musik, som buldrer derudaf med en masse lækker metal – samt øl, pølser og fest!

Line-up:
Bloodbath (SE)
Ensiferum (FI)
Origin (US)
Lebenssucht (BE/DE/AT)
Deadflesh (DK)
– Flere bands vil blive tilføjet løbende!

Fredag
Bloodbath
Origin

Lørdag
Ensiferum
Lebenssucht
Deadflesh

Mægtige Bloodbath headliner årets metalbrag i Aarhus! Det svenske dødsmetalband, der i første omgang blev dannet som et sideprojekt af folk fra blandt andre Opeth og Katatonia i 1998, har været en sjælden live-gæst i Danmark: Eneste gang, de hidtil har betrådt en dansk scene, var på Copenhell i 2015. Når de spiller til Royal Metal Fest, er der derfor en helt anderledes intim og lige-i-fjæset-oplevelse i vente end før på disse breddegrader. Det stjernespækkede bands første vokalist var Mikael Åkerfeldt (Opeth), som besad posten indtil 2014 – kun midlertidigt erstattet af Peter Tägtgren fra 2004 til 2005. Det gav derfor anledning til en del spænding, da hans velvoksne fodtøj skulle fyldes ud af en ny sanger. Da bandet i forbindelse med udgivelsen af albummet “Grand Morbid Funeral” kunne afsløre, at ingen ringere end Nick Holmes (Paradise Lost) overtog pladsen forrest på scenen, var det om muligt en yderligere cementering af bandets status som supergruppe. Bandet går efter sigende i studiet i løbet af de kommende uger og spiller derefter en håndfuld udvalgte shows i Europa og USA.

Finske Ensiferum har med det nye album “Two Paths” cementeret sin plads blandt de vigtigste folkmetal-bands i verden. Musikken er melodisk og storladen med en organisk nerve skabt af mange års intensiv tour-aktivitet. Med Netta Skog på harmonika som nyt fast medlem siden 2016 har både nyt og gammelt materiale fået nyt liv. Netta Skog blev i 2015 kåret som verdens bedste på sit instrument.

I over 20 år har amerikanske Origin spillet teknisk dødsmetal med elementer af grindcore og masser af groove. Bandet er en uomgængelig sværvægter på ekstremmetalscenen, der med det nye album “Unparalleled Universe” tilfører signaturlyden endnu mere dynamik og dybde.

Fra Belgien/Tyskland/Østrig har vi fundet det forholdsvist nye black metal-band Lebenssucht, der sidste år udgav en EP med den poetiske titel “Fucking My Knife”. Den voldsomme lyd, den desperate vokal og de store støjflader gør bandet til en spændende eksponent for den nye bølge indenfor black metal. Nå ja, og så er det faktisk en kvindelig forsanger, selv om det ikke lige er til at høre.

Sidste tilføjelse i denne omgang er danske Deadflesh, der har eksisteret siden 1994. I den tid er det blevet til tre albums i henholdsvis 1998, 2008 og 2017. Bandet spiller old school dødsmetal, der måske ikke revolutionerer genren, men til gengæld er leveret råt og knusende tungt.

Links
Metal Royales hjemmeside
Facebook
Festivalens Facebook-event
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.