Rumpistol Ensemble koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst, da Atlas er lukket, og vi ikke har kunnet finde et alternativt venue til afholdelse af koncerten. Købte billetter refunderes automatisk.

Jens B. Christiansen, bedre kendt som Rumpistol, var på toppen af verden, da kroppen pludselig ikke ville mere. Musikeren blev tacklet af stress midt på livets travle vej. Nu er han imidlertid tilbage, og denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Med albummet “After the Flood” har Rumpistol taget et spring fra den elektroniske genre, hans fans kender ham fra, til noget helt roligt og neoklassisk, der indeholder en nyfunden minimalisme og skrøbelighed.

“After the Flood”-titlen maler et billede af kunstnerens post-apokalyptiske sindstilstand efter det hårde burnout, og de nye kompositioner er således alle sammen skabt ved et klaver, hvilket har været givende – både terapeutisk og kunstnerisk.

I løbet af koncerten vil Jens B. Christiansen fortælle anekdoter om forløbet med stress, og om hvordan han kæmpede sig tilbage til virkeligheden.

Udover Jens B. Christiansen (klaver, würlitzer & elektronik) består ensemblet af Line Felding (cello), Maria Jagd (violin) & Kristian Hoffmann (lap-steel & guitar).

Links

Rumpistols hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.