Russell Howard stand-up show Atlas Aarhus

Om koncerten

Russell Howard gæster også Atlas den 5. marts – køb billet til det show hér.

Den prisvindende komiker Russell Howard kommer helt ekstraordinært til Aarhus næste år for at teste nyt materiale af i Atlas’ intime rammer.

… Læs mere

 

16. marts optræder Russell Howard med dobbeltshow på Bremen Teater i København – begge shows er for længst udsolgt. Derfor glæder det os at kunne annoncere, at stjernekomikeren lægger vejen forbi Aarhus, når han indtager Atlas sammen med nogle af sine yndlingskomikere 5. og 6. marts 2020!

Gå ikke glip af muligheden for at opleve en af Englands bedst sælgende komikere helt tæt på, når han til marts tester nyt materiale af i Aarhus. Men skynd dig, der er et meget begrænset antal billetter i salg.

Russell Howard har efterhånden tyve år på bagen i sin karriere som komiker, skuespiller og tv-vært. Han startede karrieren som tekstforfatter, inden han fik hovedrollen i sit eget program “Russell Howard’s Good News”, og han har flere gange medvirket i store britiske tv-programmer som “Mock Of The Week”, “Would I Lie To You?” og “Live At The Apollo”. I disse dage hitter han med sin Netflix-special “Recalibrate: The Russell Howard Hour”, som er blevet set af over 127 millioner.

Han er én af Englands bedst sælgende komikere, og hans seneste show “Round The World” satte rekorden som største stand-up show nogensinde i Kina. Med showet havde han ligeledes ti udsolgte forestillinger i træk i Royal Albert Hall, og han slog dermed Frank Sinatras rekord fra 1977 (som blev tangeret af Barry Manilow i 1993). Han gæstede Bremen Teater for første gang med netop dette show i 2017, hvor der var fuldstændigt udsolgt. I 2020 gentager Russell Howard succesen med sin største turné til dato, der bringer ham til hele fem kontinenter, 24 lande og 51 byer.

“One of the world’s top comedians” – The Sunday Times, UK.

“Howard has ascended his way to the top of the comedy world” – The New Zealand Herald.

“He’s cheeky, he’s charming, and he may be your new favourite British export in a Brexit world” – Time Out, USA.

Links

Russell Howards hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.