• Central koncert Atlas Aarhus
  • Soft Armour koncert Atlas Aarhus
  • Isaktelefon koncert Atlas Aarhus
  • DJ Sports koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er intet forsalg til festivalen – adgang købes i døren på aftenen. Entréen lyder på 50,- / 100,- per aften (henholdsvis uden og med vinyl – se neden for)

Sammenstilling. Indblik i Aarhus’ elektroniske musik er blevet til i et kreativt samarbejde med musikeren og produceren Natal Zaks, der tidligere har optrådt under navnet Aebeloe, og som nu om dage er en del af Regelbau. Zaks er samtidig manden bag det aarhusianske pladeselskab Help Recordings, lige som han til daglig studerer på DIEM (Dansk Institut for Elektronisk Musik).

Når Fonden VoxHall den 4.-5. marts 2016 åbner dørene til den fjerde Roam The Streets-minifestival, SAMMENSTILLING. INDBLIK I AARHUS’ ELEKTRONISKE MUSIK, bliver der rig mulighed for at blive klogere på Aarhus’ spirende miljø inden for elektronisk musik.

… Læs mere

 

Fredag den 4. marts
Central
Soft Armour
Isaktelefon
DJ Sports

Central
Under navnet Central har Århus-baserede Natal Zaks de seneste år beskæftiget sig med diverse former for klub-orienteret musik. Musikken er ofte umiddelbar, næsten impulsiv og lyden rå – men der er velsagtens en regel om undtagelser, hvis man graver ned i Central’s output. I 2013 startede Natal pladeselskabet Help Recordings sammen med sin bror Milán.

Soft Armour
Bag det elektroniske musikprojekt Soft Armour finder man CR Hougaard. Han har været involveret i den lokale scene siden 2009 og har en lang række ambient-udgivelser på kassettebånd og CD-r bag sig (Space Program, CR Hougaard & Forvarsel). Soft Armour bygger videre på de ambiente flader og afsøger den atmosfæriske techno.

Isaktelefon
Isaktelefon fremtryller elektronisk live-musik på hardware. Trommemaskine, synth og sampler er værktøjerne, og resultatet er forskelligt fra gang til gang – fra ultra-langsomt til ultra-hurtigt. Velegnet til både dans og eftertænksomhed.

DJ Sports
Milán Zaks har en stor interesse for den elektroniske musiks mange sider, og har efterhånden slået sig fast i Århus’ elektroniske miljø under aliaset DJ SPORTS. Her udforsker han en mere rytmisk orienteret lyd, som imidlertid bevarer fokus på lydbilledets melodiske elementer. Musikken har et naivt og legende udtryk. Milán har sammen med sin bror, Natal Zaks, stiftet pladeselskabet Help Recordings, tilbage i 2013.

Vinyl-udgivelse
De i alt otte SAMMENSTILLING. INDBLIK I AARHUS’ ELEKTRONISKE MUSIK-bands bidrager foruden festivalen til en stærkt limiteret vinyl-udgivelse, der udkommer den 4. marts. Den kan købes på festivalen og består af lutter nye numre, der aldrig før er blevet udgivet.

Inspired By Music Lab & Roam The Streets
Inspired By Music Lab er Fonden VoxHalls nye udviklingsplatform, hvis første projekt er Roam The Streets – en serie af lokalt forankrede vinyl-udgivelser med tilhørende minifestivaler, hvoraf SAMMENSTILLING. INDBLIK I AARHUS’ ELEKTRONISKE MUSIK er den fjerde.

Links
Central
Soft Armour
Isaktelefon
DJ Sports

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.