• 2 Bit Crew koncert Atlas Aarhus
  • Regelbau koncert Atlas Aarhus
  • Jongpadawan koncert Atlas Aarhus
  • Maizena koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er intet forsalg til festivalen – adgang købes i døren på aftenen. Entréen lyder på 50,- / 100,- per aften (henholdsvis uden og med vinyl – se neden for)

Sammenstilling. Indblik i Aarhus’ elektroniske musik er blevet til i et kreativt samarbejde med musikeren og produceren Natal Zaks, der tidligere har optrådt under navnet Aebeloe, og som nu om dage er en del af Regelbau. Zaks er samtidig manden bag det aarhusianske pladeselskab Help Recordings, lige som han til daglig studerer på DIEM (Dansk Institut for Elektronisk Musik).

Når Fonden VoxHall den 4.-5. marts 2016 åbner dørene til den fjerde Roam The Streets-minifestival, SAMMENSTILLING. INDBLIK I AARHUS’ ELEKTRONISKE MUSIK, bliver der rig mulighed for at blive klogere på Aarhus’ spirende miljø inden for elektronisk musik.

… Læs mere

 

Lørdag den 5. marts
2 Bit Crew
Regelbau
JONGPADAWAN
Maizena

2 Bit Crew
2 Bit Crew er en duo, der laver elektronisk musik og består af C.K og O.P.T, som begge er bosiddende i Aarhus. Siden starten i 2012 har de udgivet på forskellige pladeselskaber i USA og Spanien, og startede selv deres eget label i 2013, som nu tæller fem udgivelser. Udover at være aktive med eget materiale, kan de også ses i andre Aarhusianske tiltag som NORD Records, Regelbau, Maizena etc. 2 Bit Crew’s tidligere materiale hentede meget inspiration i 90’ernes deep house. I det nyere materiale er der i højere grad fokus på at simple repetitive elementer og breaks skal skabe grooves, der driver duoens musik fremad.

Regelbau
Regelbau er et kollektiv bestående af 11 producere og dj’s fra Århus. Oprindeligt havde gruppen hovedsæde i en gammel bunker i Aarhuc C og her engagerede de sig i deres fælles interesse for DJ’ing, plader og musikproduktion. Ambitionen for at sprede denne glæde for musikken gjorde åbne fester til en naturlig fortsættelse for Regelbau, og de har sidenhen tilstræbt sig at holde festlige nætter med fingeren på pulsen. Med en lyd kernet i house-musik, har de på deres eget pladeselskab udgivet 2 EP’er som udforsket nogle af genrens mange facetter. Disse udgivelser viser en forkærlighed for det skæve, såvel som det mere baleariske, og til kollektivets glæde har deres musik indtil videre fået solid international opmærksomhed.

JONGPADAWAN
Den elektroniske komponist Mads Bering laver musik under aliaset JONGPADAWAN. Musikken, der hovedsageligt læner sig op ad hiphop og instrumentale beats, er samtidig inspireret af flere forskellige genrer og stilarter, hvilket tydeligt afspejles i JONGPADAWAN’s materiale. Man kan høre en blanding mellem digital og organisk lyd i musikken, der skaber et unikt og ikke mindst betagende lyd-univers. JONGPADAWAN udgav i 2014 sin debut-EP “Far Away” på det københavnske label Greased Up Records, og siden da har hans fokus været på at arbejde på kommende udgivelser og udvide sin musikalske horisont.

Maizena
Maizena er et band der laver elektronisk musik i den rytmiske ambiente afdeling. ‘Luxus Rhythms’, bandets første udgivelse, udkom på C40 sommeren 2015 på lokale Help Recordings. Medlemmerne er enkeltvis aktive inden for Aarhus-scenen, men er ligeledes til at finde i det internationale rum. Det frirum som Maizena sætter rammerne for, lader tålmodigheden vise sig, hvilket resulterer i musik centreret omkring gentagelse og simplicitet. Medlemmerne er Manmade Deejay, DJ Sports, C.K. & Central.

Vinyl-udgivelse
De i alt otte SAMMENSTILLING. INDBLIK I AARHUS’ ELEKTRONISKE MUSIK-bands bidrager foruden festivalen til en stærkt limiteret vinyl-udgivelse, der udkommer den 4. marts.Den kan købes på festivalen og består af lutter nye numre, der aldrig før er blevet udgivet.

Inspired By Music Lab & Roam The Streets
Inspired By Music Lab er Fonden VoxHalls nye udviklingsplatform, hvis første projekt er Roam The Streets – en serie af lokalt forankrede vinyl-udgivelser med tilhørende minifestivaler, hvoraf SAMMENSTILLING. INDBLIK I AARHUS’ ELEKTRONISKE MUSIK er den fjerde.

Links
2 Bit Crew
Regelbau
JONGPADAWAN
Maizena

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.