Sankt Pauls Band koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Peder Pedersen (cond), Bente Vindum (voc), Gunnar Lautrup, Knud Albert Jepsen, Jørgen R. Nielsen, Kurt Holm and Søren Slyngborg (trp), Finn Odderskov, Gunner Høi, Niels Barfod, Ole F. Sørensen and Gerhard Offenberg (sax), Botha Christensen, Kjeld Møller Pedersen, Bjørn Christensen and Aage Hjortshøj (trb), Jens Balder (trb, voc), Frank Pedersen (tuba, voc, konferencier), Hans Jacob Sahlertz (g), Helge Gramstrup (p), Poul Nyholm (b), Janus Jørgensen (drm).

Det Levende Aarhusianske Jazzmuseum swinger på Atlas.

En fantastisk sangerinde, en forrygende sanger (der også spiller tuba), en uovertruffen dirigent og arrangør, fem trompeter, fem basuner, fem saxofoner, en pianist, en guitarist, en trommeslager og en kontrabassist. En lydmand, en ”stagehand” og en fotograf.

… Læs mere

 

Det er opskriften på Sankt Pauls Band.

Bandet så dagens lys i 2002, da den legendariske saxofonist og entertainer H.C. Vartenberg fik ideen til at starte et bigband.

Gamle venner og medspillere fra blandt andre Peder Pedersens Big Band meldte sig hurtigt, og snart var Sankt Pauls Band en realitet.

Drivkraften er en fælles passion for det klassiske bigbandrepertoire med afstikkere til nyere kompositioner. Selv Lennon/McCartney og Mick Jagger er på repertoiret … . Og ambitionsniveauet er højt.

Med Peder Pedersen som orkesterleder og arrangør er der garanti for seriøs swingmusik.

Da H.C. Vartenberg i 2015 modtog Jazzselskabet Aarhus’ Gaffelpris sagde Jes Halding blandt andet:

Vartenberg har skabt et bigband med en betragtelig musikalsk standard og et markant hold musikere, hvoraf flere tidligere har modtaget Gaffelprisen.

Bandet huser fem gaffelprismodtagere, heriblandt en Ben Webster Ærespris-modtager.

Sankt Pauls band har givet koncerter og spillet i blandt andet Aarhus Festuge, Aarhus Jazz Festival, Randers Festuge, Odder Festuge, Musikhuset Aarhus og Djurslands Jazzklub. Bandet har også spillet på Færøerne, på Tunø Festival og på Østersø Jazz Festival på Bornholm.

Links

Sankt Pauls Bands hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.