Sara Parkman koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten gennemføres ikke, men det er stadig uvist, om koncerten aflyses eller udsættes til ny dato. Under alle omstændigheder vil det for billetkøbere blive muligt at få sin billet refunderet, såfremt det ønskes.
 
Vi arbejder på at kunne komme med en endelig og klar melding snarest muligt.
 
Mvh
Atlas

Prisvindende Sara Parkman er det helt store nye stjerneskud på den svenske folk/indie-himmel. Hun anerkendes vidt og bredt for sine evner som både sangskriver, sangerinde og violinist. Med sit helt unikke udtryk, der involverer smuk stemningsfuld sang, violin, synthesizers, en til tider beskidt elektronisk lyd og stærke tekster, har hun allerede cementeret sit navn og ses af mange som en stor fornyer af genren! Også uden for folk-scenen høster hun respekt for sin visionære tilgang til musik. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Parkmans inspirationer kommer fra kirkemusik, traditionelle hymner og pop, og hun formår at skabe noget, der bærer folk-musikken solidt ind i fremtiden. Hendes plade ”Sara Parkmans Skog” blev i 2016 en øjeblikkelig succes, også udenfor folk-scenen, og markerede hendes store gennembrud.

Siden har Sara Parkman arbejdet sammen med nogle af svensk musiks allerstørste navne. Eksempelvis Fever Ray, Bob Hund og Silvana Imam. Derudover er hendes musik blevet brugt i dokumentarfilm, spillefilmen “Amatörer” (2018), spillet i landsdækkende radio, og hun har sammen med den mangeårige samarbejdspartner Samantha Ohlanders lavet et musikalsk teaterstykke, “Fäboland”, der har gået sin sejrsgang på teatre i hele Sverige (Riksteatern) såvel som på det svenske nationalteater.

I 2019 udgav hun albummet “Vesper”, der som forgængeren tog anmelderne med storm. I denne forbindelse kommer Sara Parkman på sin første danmarksturné nogensinde i 2020!

Beslægtede navne

Hanna Järver
Slowgold
Ellen Sundberg
Skator

Links

Sara Parkman på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.