Sarabi koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Da ustoppelige Sarabi forrige år gæstede Roskilde Festival, slog de benene væk under både publikum og anmeldere. Nu vender de tilbage med deres energiske, smukke musik og koncert på Atlas.

… Læs mere

 

Sarabi betyder fatamorgana på swahili, men også forestilling, vision eller skabelse. Og Sarabis hæsblæsende og energiske musik, kan netop give fatamorgana, men de er også et band med visioner, som er drevet af en enorm glæde ved at skabe noget nyt.

Den slagkraftige gruppes musik er baseret på traditionelle kenyanske rytmer og den funky benga-musik, som vandt frem 1960’ernes Nairobi. De musikalske traditioner forener Sarabi med afrobeat og reggae i et lydbillede, som er bygget op omkring akustiske guitarer og smukke vokaler.

De otte musikere har kendt hinanden altid. De er vokset op sammen og har trods deres unge alder spillet sammen i mere end et årti. Deres betagende musik er både livsbekræftende og hårdtslående og finder energi i gruppens visioner om at skabe nye sociale bånd og sociale ændringer.

”Vi bruger musikken til at tale med unge i forskellige nabolag derhjemme. De venter alle sammen på, at der kommer en helt og redder dem. Men det sker ikke. Du er nødt til selv at være en helt og slå dig sammen med andre helte. Så står vi stærkere,” sagde forsangeren Mandela til Politiken i deres portræt af Sarabi i forbindelse koncerten på Roskilde Festival.

Glæd dig til en aften i selskab med Sarabis otte betagende musikere og deres levende, fremadstormende musik.

Anmeldercitater
“Fredselskende Sarabi var årets mest rørende Roskilde-oplevelse: Smukt syngende, kropsligt musikalske og med en helt uimodståelig lyst til at gribe fat om publikums hjerte, sjæl og fodtøj og skabe en virkelig reel fællesskabsfølelse.” (Kim Skotte, Politiken)

“Sarabi sets the bar very high by looking to the lyrical fire of Bob Marley and Fela Kuti, and the style and energy of Michael Jackson.” (Bill Odidi, Daily Nation)

Om Vinterjazz 2017
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og rummer cirka 500 koncerter fordelt på mere end 100 spillesteder og arrangører fra København til Aalborg. Den 17. udgave af Vinterjazz finder sted den 3.-26. februar 2017. Info: www.jazz.dk

Links
Sarabi på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.