Sarah Klang koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Svenske Sarah Klang spiller alternativ pop med betydelige doser country og americana. Samtidig er hun i besiddelse af en usædvanligt dragende stemme. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Sarah Klang er en 26-årig sanger/sangskriver fra Göteborg, der første gang sendte musik på gaden i 2016. Aktuelt er hun lige på nippet til at udgive sit andet album, “Creamy Blue”, der således udkommer den 25. oktober 2019. Hun fik en del opmærksomhed i første halvdel af 2018, hvor hun udgav en stribe anmelderroste singler. Senere i 2018 fulgte kvindens helt store gennembrud, da hun slap debutalbummet “Love in the Milky Way”. Et album, der strøg helt til tops på hitlisterne og sikrede Klang en svensk Grammy.

Hjerteskærende smuk stemme

Idéen til at skrive sange fik Sarah Klang, da hun arbejdede som tjener på farens bar. Inspireret af sit eget kærlighedsliv og endeløse stakke klassiske kærlighedssange tog hun simpelthen fat på skriveriet. Hurtigt blev det til sange, der har charmeret publikum i såvel Skandinavien som i resten af Europa. Med sin hjerteskærende smukke og store stemme skaber hun en illusion af, at hun på samme tid øser af sit blødende hjerte og forsøger at holde sig oven vande midt i savnet efter en tabt kærlighed. Med en samling egne sange, der demonstrerede en flair for drømmende melankoli, begyndte hun at spille på små undergrundsscener i Göteborg. Fra scenen skabte hun et vintage lydlandskab og gjorde det klart, at selv om hun måske var knust over længslen efter en ny kærlighed, så sejrede troen på fremtiden altid.

I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet “Love in the Milky Way” drog Sarah Klang ud på en udsolgt skandinaviensturné. Hér spillede hun blandt andet tre udsolgte aftener i rap i Stockholms Södra Teatern og nød et sandt triumftog på hjemmebanen i Göteborgs Concert Hall. En kort Europaturné fulgte i starten af 2019, og Klang med band varmede op for First Aid Kit på deres arena-turné. I løbet af turnéen spillede hun nye sange fra sit kommende album. Det kulminerede i maj, hvor Klang spillede sin hidtil største headliner-koncert i Stockholms Gröna Lund.

Den 25. oktober 2019 udkommer Sarah Klangs andet album, “Creamy Blue”, der igen er skrevet og produceret i samarbejde med Kevin Andersson.

Beslægtede navne

Säkert!
Sabina Ddumba
Linnea Henriksson
Amanda Bergman

Links

Sarah Klang på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.