Sean Nicholas Savage koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Vi arbejder på en ny dato – info følger. Asap

Koncerten er overtaget fra spillestedet Tape, der desværre lukker. Købte billetter til Tape-koncerten gælder naturligvis fortsat.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 30. januar 2021 til den 28. januar 2022. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Canadiske Sean Nicholas Savage kreerer indiepop med fokus på bittersøde ballader. Han har en delikat stemme og leverer både hudløse og energiske koncerter. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Sean Nicholas Savage er en del af Montreals sprudlende musikalske undergrund. Han albumdebuterede i eget navn med “Summer 5000” (2008) og har siden udgivet et væld af plader – alene i 2011 blev det eksempelvis til tre album. Som en del af det samme miljø, der fostrede navne som Grimes og Mac DeMarco, blev han hurtigt tilknyttet pladeselskabet Arbutus Records. Albummet “Other Life” (2013) sikrede sammen med massiv turnévirksomhed et større gennembrud, og siden har Savage holdt fast. Yderligere fire plader med vidt forskellige udtryk er det blevet til – senest den piano-baserede “Life Is Crazy”, der udkom så sent som i oktober 2020.

Beslægtede navne

Ariel Pink
John Maus
Ducktails
Homeshake
Nite Jewel

Links

Sean Nicholas Savage på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.