Sean Rowe koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Sean Rowe er en fremragende folk-sanger/sangskriver, der ikke mindst er i besiddelse af en ekstraordinært sjælfuld og fængslende stemme.

… Læs mere

 

Sean Rowe viste allerede som helt lille stor interesse for musikkens verden, og kærligheden tog blot yderligere fart, da han fik en bas i 12 års-fødselsdagsgave og siden en guitar. Rowe, der i øvrigt er en ivrig natur-entusiast og -blogger, begyndte for alvor at skrive sange som 18-årig, og som 28-årig tog han hul på at optræde i det små i hjembyen Troy, New York. Efterfølgende dannede han duoen Mudfunk sammen med percussionisten Marco Haber, der også medvirkede på Rowes solo-debutalbum “27” (2004).

Mudfunk, der blot nåede at udgive “Live At The Grind” (2006), gik i opløsning, og Rowe genoptog herefter sin solo-karriere, der i 2009 kastede toeren “Magic” af sig. Afgørende for mandens karriere var det, at han samme år varmede op for Noah And The Whale på en længere turné – kort efter fik han således en pladekontrakt med ANTI-, der ikke blot genudgav “Magic”, men også stod bag “The Salesman And The Shark” (2012) og Rowes forrige album, det meget roste “Madman” (2014). Senest udkom albummet “New Lore” (2017), der blev finansieret af en Kickstarter-kampagne.

Beslægtede navne

Ray LaMontagne
William Fitzsimmons
Joe Purdy
Gregory Alan Isakov
Roo Panes
Foy Vance
Noah Gundersen
Nathaniel Rateliff

Links

Sean Rowes hjemmeside
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.