She's A Sailor koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

18. oktober: Vi har fanget Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen fra bandet til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Der er et sjældent set og internationalt snit over det nye danske pop-orkester She’s A Sailor.

… Læs mere

 

Debutsinglen “Beautiful” udkom i 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4.

Siden er fulgt flere singler og EP’en “Back From The Sky” med masser af airplay og rosende omtale som resultat.

She’s A Sailor er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Der er god vind i sejlene for She’s A Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Forsanger Jesper Vindberg forklarer:

“I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner.”

Således er She’s A Sailor også klar til at indtage verden iført iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. På scenen flankeres de af en trommeslager, en bassist og en trompetist.

Interview med Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Først og fremmest kan de forvente et seks mand stort og særdeles veloplagt orkester, der har glædet sig helt vildt til at stå på scenen på Atlas. Vi spiller naturligvis de singler – for eksempel “Beautiful” – som folk kender fra radioen. Men det er også vores indtryk, at folk kan blive lidt overraskede over diversiteten i vores sæt. Vi kan godt lide at komme lidt omkring i genrerne og for eksempel jazze og swinge lidt med publikum. Vi har jo trompet med!”

Hvad er jeres forhold til aftenens supportband, You Work For Me Now?
“Det er gode folk, som vi har lært at kende, fordi de også har indspillet nede på Lydhavnen i Aarhus, hvor vi har lavet mange af vores ting. Vi har tidligere spillet livejobs med dem og synes de er pissegode. Tjek dem ud!”

Hvad har I med af merch?
“Vi har et lille udvalg af t-shirts og vigtigst af alt de legendariske She’s A Sailor-muleposer, som folk elsker!”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Det er nok vores helt nye single “When The Failures Cry”. Den ender med at blive rigtig storladen, og man får altid et lækkert sug i maven, når den kulminerer til sidst.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Virkelig godt – sagt i al beskedenhed naturligvis. Vi har som noget nyt fået en ekstra guitarist med på scenen, og det har vi brugt en del energi på at få implementeret. Det begynder for alvor at flyve nu.”

Hvordan vil I beskrive jeres bandkolleger?
“Som nogle urimeligt flotte fyre. Vi har det utroligt godt sammen, når vi er afsted. Det håber vi også skinner igennem, når vi er på scenen.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er jeres yndlings – og hvorfor?
“Neil Hannon også kendt som The Divine Comedy. Vi ser meget op til hans måde at komponere og arrangere sin musik på. Der er så megen detalje og finesse i hans barok-pop-univers, og det ser vi meget op til. Oplevede ham live på Vega i vinter, og man må også bare sige, at han er en overlegen performer.”

Hvad er jeres planer for vinteren og foråret?
“Vores efterårsturné slutter omkring 1. december. Så er planen, at vi skal fordybe os i nogle indspilninger, inden vi tager hul på en forårsturne omkring marts 2018.”

Anmeldercitater
“Ambitiøst pop.” (Alex Nyborg Madsen)

“Back From The Sky is a completely delightful release to warm you on the cold nights.” (Nordic Music Review)

“Prøv engang IKKE at nynne med på Beautiful.” (Andrew Jensen, P4 Play)

You Work For Me Now
Den aarhusianske kvartet You Work For Me Now beskriver, med et glimt i øjet, deres musik som underspillet melodisk indie-rock eller “kedelig rock”. Og det er da rigtigt nok at det ikke gnistrer, støjer og stritter, men der nu god grund til at lægge ører til bandets debut-EP alligevel.

Links
She’s A Sailor på Facebook
You Work For Me Now på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.