Shy Shy Shy koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Efter fem år på musikscenen og med en EP- og en albumudgivelse i bagagen er den charmerende danske duo Shy Shy Shy aktuel med en ny anmelderrost EP. “Gloss” er titlen på EP’en, der får følgeskab af en smuk musikvideo til nummeret “Neon”. Herudover er duoen, der består af Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, på en større turné rundt i hele Danmark. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

De, der har fulgt med i den populære og prisvindende TV-serie “Doggystyle”, vil formentligt også vide, hvem Shy Shy Shy er. Det er nemlig duoen, der står bag titelnummeret “Doggystyle (Pretty Please)”, ligesom de yderligere har skrevet to sange til serien. Serien løb over skærmen på DR3 henover vinteren 2018.

Genkendte sig selv

Shy Shy Shys EP “Gloss” indeholder de tre sange fra serien og yderligere to helt nye – “Neon” og “Feels Like Home”. De to nye sange er ligesom de andre inspireret af serien, men skrevet efterfølgende, mens Kjeldgaard og Cordes, fulgte med i “Doggystyle” pa TV. Om processen udtaler Shy Shy Shy:

”Først var det bare meningen, at vi skulle skrive titelmelodien til serien, men da vi først var kommet i gang, kunne vi nærmest ikke stoppe igen. Anna Emma Haudal (manuskriptforfatteren og instruktøren bag “Doggystyle”) er exceptionelt dygtig til at portrættere det moderne, selvoptagede og søgende menneske, og det var næsten for nemt at kende os selv i historien.”

Når glansen falmer

Temaet for sangene på “Gloss” er at blive ”slået tilbage til start”, fordi livet falder fra hinanden og fortæller om alle de konfrontationer og refleksioner, det medfører. De handler om dét, vi står tilbage med, når glansen falmer, hvilket har inspireret til titlen.

I forbindelse med udgivelsen af “Gloss” er Shy Shy Shy på en større Danmarksturné med flere udsolgte koncerter. Gaffa anmeldte turnéstarten i Aarhus med fem stjerner og overskriften ”Shy Shy Shy bøjer deres talent og overskud i neon”. Live bliver duoen bakket op af Asker Bjørk på trommer, Símun Lindholm Mohr på bas og Christian Balvig på keys. Sammen har bandet spillet på klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival, Spot og MS Dockville.

Links

Shy Shy Shys hjemmeside
Facebook
Instagram
SoundCloud
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.