Siamese koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Københavnske Siamese udgav i foråret 2019 albummet “Super Human”. En efterfølger til deres succesfulde udgivelse “Shameless”, der udkom gennem amerikanske Artery Recordings og blev streamet over otte millioner gange på verdensplan. “Super Human” er en stiløvelse i genre-afvisende sangskrivning. “Super Human” forsøger ligesom sin forgænger at rykke til balancen for det acceptable inden for heavy-musikkens trange vægge, mens kompositionerne holdes yderst konservative. Max Martin ville være stolt. Denne aften gæster bandet Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Det er ni sange, der nænsomt skubber til grænsen for, hvad man kan, men også hvad man må. Især bandets brug af samples, fortolkninger eller bevidste kopieringer af hiphop- og pop-hits flettet ind i egne kompositioner har bådet henrykket og vakt harme på den internationale heavy-scene. Resultatet, uanset præference, har givet Siamese en solid plads på den europæiske heavy-scene.

“Vores arbejde, har givet os et komplet musikalsk økosystem. Jeg ville have givet min højre arm i 2010 for at være der, hvor jeg er nu. Vi indspiller, producerer og mixer alt vores musik selv. Vi er på tour i EU, USA og Japan hvert år. Vi har et stærkt team af labels og bookere omkring os, og jeg synes, at “Super Human” emmer af det overskud, den er skrevet på. Jeg håber, at folk kan høre det,” forklarer guitarist og sangskriver Andreas Krüger.

Plads til mørke

“Super Human” er et hårdere album. Både lyrisk og kompositorisk er der givet plads til mørket. Et udtryk for at Siamese er endnu tættere på at definere, hvad de er for en størrelse.

“Hvis Max Martin og Bring Me The Horizon fik et ønskebarn med damp, så ville det være Siamese-lyden. Det var åbenbart dét, der skulle være vores lyd. Vi har arbejdet otte år på at finde vores plads. “Super Human” er det tætteste, vi nogensinde kommer, tror jeg,” udtaler sangskriver og sanger Mirza Radonjica-Bang.

Links

Siamese på Facebook
Odd Palace på Facebook
South Haven på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.