Silvana Imam koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Svenske Silvana Imam er en forrygende rapper, der leverer skarptskårne rim om ikke mindst politik og sexisme, og som i live-sammenhænge er et enestående eksplosivt bekendtskab.

… Læs mere

 

Om Silvana Imam
Silvana Imam har kun debutalbummet “Rekviem” (2013) og to EP’er under bæltet, men hun står allerede nu som et af de mest lysende hiphop-talenter på den skandinaviske hiphop-scene. Udover at tage emner, der vedrører alle former for politisk og seksuel undertrykkelse, under hårdhændet behandling i sine svensk-sprogede tekster lægger Imam heller ikke fingre imellem, når hun træder op på scenen. Under sin koncert på årets Roskilde Festival var svenskeren iklædt en Pussy Riot-maske og omgivet af lyserøde røgbomber og regnbuefarvede flag. Silvana Imam har også haft rig mulighed for at finpudse sit liveshow. Alene i år har svenskeren, der har rødder i Syrien og Lithauen, spillet en lang række shows i hjemlandet Sverige, men også i Norge og Danmark – blandt andet på den norske by:Larm-festival, den danske Trailerpark Festival og altså Roskilde Festival.

Beslægtede navne
Linda Pira
Beatrice Eli
Panda Da Panda
Amason
Lilla Namo
Parken
Linnea Henriksson

Anmeldercitater
“En knytnæve i luften og en energi, som fik blodårene til at poppe frem. Silvana Imam er en kunstner med imponerende styrke […].” (Gaffa, 2015 – læs hele anmeldelsen)

“Effektivt var det i hvert fald, og Imam virkede da også oprigtigt benovet over den varme modtagelse.” (Soundvenue, 2015 – læs hele anmeldelsen)

Links
Silvana Imams hjemmeside
Silvana Imam på Facebook
Silvana Imam på Twitter
Silvana Imam på YouTube
Silvana Imam på SoundCloud
Silvana Imam på Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Josie

    Geez, that's unibebe

    Geez, that’s unibebevaell. Kudos and such.