• Simon Toldam Trio koncert - Atlas - Aarhus - Denmark
  • Sïn koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

Bemærk: Det er muligt at købe billet i forsalg til alle Sun Ships Jazz Festival-koncerter for 360 kroner (300 kroner indtil 11/5) hér.

En af Danmarks mest roste og alsidige trioer anført af den fremragende pianist Simon Toldam. Det er musik, der skiftevis swinger, groover og bevæger sig ud på uforudsigelige og anarkistiske rejser. Og ind imellem opstår momenter af stor lyrisk skønhed. Trioens album “Sunshine Sunshine Or Green As Grass” blev udråbt til intet mindre end et mesterværk fra flere sider, og live er det altid en fornøjelse at opleve dem. Klavertrio i mesterklasse.

… Læs mere

 

Simon Toldam har tidligere vundet en Danish Music Award i 2006 med orkestret Sekten, og i 2007 vandt han to priser med orkestret Simon Toldam & Prügelknabe. Derudover blev han ved Copenhagen Jazz Festival i 2007 udnævnt Official Composer for at skrive et stykke kaldet Uniform til fire basklarinetter, trommer og piano. Toldam startede sin første trio i en alder af blot ni år og har siden ledt adskillige jazz- og improvisationsgrupper. Komposition og improvisation har altid været og er stadig grundstenen i Toldams karriere.

Simon Toldam (piano), Nils Davidsen (bas) & Knut Finsrud (trommer)

Sïn
Sïn er en ny stærk kvartet under ledelse af den amerikanske komponist og improvisator Tim Berne.

Tim Berne har indspillet for ECM og Screwgun Records og har siden 1979 været en af de bærende personligheder på avantgardejazzscenen i New York.

Gennem årene har hans forskellige grupper og omfattende kompositioner inspireret flere generationer af musikere. De fire medlemmer har igennem tiderne knyttet tætte musikalske bånd.

Kasper Tranberg og Peter Bruun, har spillet sammen på kryds og tværs de sidste to årtier. De har turneret og indspillet med den franske guitarvirtuos og komponist Marc Ducret i hans legendariske Tower, som også omfattede Tim Berne.

Petter Eldh og Peter Bruun har de seneste 10 år etableret sig som en stærk rytmesektion i Django Bates Beloved, der ligeledes har udgivet på ECM records. Sammen leder de to Gæst – en gruppe med skiftende medlemmer, der arbejder med samplet improvisation og betagende rytmiske koreografier.

Tim Berne (sax), Kasper Tranberg (trp), Petter Eldh (b), Peter Bruun (drm)

Links
Simon Toldams hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.