• Singvogel koncert Atlas Aarhus
  • Per Hoier koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Billet købes ved at sende 50 kroner til telefonnummer 28 49 40 17 – husk at skrive “koncert”.

29. september: Vi har fanget Singvogel-frontmand Andreas Hansn til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Den står på glitrende krank ‘n’ roll og sortrandet elektronisk pop, når Singvogel og Per Hoier denne aften gæster Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Singvogel

Bandet kryber ud af virussens skygge med deres knasende, glitrende krank ‘n’ roll, fuzz-træblæser-garagetråd og intense soniske udflugter.

“[…] underholdende, vanvittigt og poetisk […], […] en plade, som ellers kradser og støjer derudad i et fortrinsvis højt tempo – i Singvogels helt eget krydsfelt mellem punkrock, socialrealisme, dystopi og andet godt. Glimrende.” Således skrev Gaffa om gruppens seneste album “Uh Ulvehånd”, der udkom i 2018 på Elektrolyt.

Interview med Andreas Hansn

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Tråd og soniske udflugter, forhåbentlig både catchy og med hammer på og numre, der har udviklet sig med alderen og med årstiderne.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“12-14 lange numre, faste yndlinge og afstøvninger af nogle, der har ligget på hylden længe – blandt andet vores allerførste nummer.”

Hvad har I med af merch?
“En stak vinyler, de sidste af vores til dels håndlavede ulvehånds-T-shirts, og om alt går vel en bunke nye T-shirts.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Fandeme et godt spørgsmål – i hvert fald svært at svare på. Måske “Charlene” fra vores seneste LP. Og jeg glæder mig til at spille en ny én, der hedder “Det Strålende Kadaver”, som handler om Aarhus.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi spillede den 18. september i Viborg, og på trods af siddende publikum, som jeg dæleme synes er hårdt som forsanger, fik vi hugget til den og kom godt rundt i krogene, så ordet fukkefedt må være dækkende.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Hvis nogen vil se en officiel video på YouTube, så har tjenesten af én eller anden grund ikke opdaget “Rævesang”. Vores seneste udgivelse er nummeret “Dødsfri Sommer”, som man kan se Emil Brahes video til hér. Og ellers tage det roligt, tage en pjækkedag, stick it to the man.”

Per Hoier

Sortrandet, excentrisk, indadvendt og længselsfuld elektronisk pop fra aldrig indfundne tider. Superhits fra et underbevidst og genkendeligt parallel univers. Verden som den kunne se ud. Et alternativt fremtidsminde om mareridtets opløsning og drømmenes begyndelse, omsluttet af særegen og catchy elektropop.

Hoier var en formativ del af den eksperimenterende elektroniske scene i 90’erne, og har arbejdet sammen med markante navne som Goodiepal, Bjørn Svin og Düreforsög.

Links

Singvogels hjemmeside
Per Hoier på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.