Sinne Eeg Group koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Sinne Eeg har markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa og har for nylig modtaget den prestigefyldte jazzpris Palmares fra de franske jazzkritikere for bedste internationale vokalalbum. I 2014 modtog hun i Danmark Ben Webster Prisen og senere en Danish Music Award for albummet “Face The Music” (Stunt, april 2014). Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen. Sinne Eeg har netop udgivet duo-albummet “Eeg / Fonnesbæk” med bassisten Thomas Fonnesbæk.

… Læs mere

 

Hun brød igennem i Danmark i 2007 med CD’en “Waiting For Dawn”, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for Bedste Jazz Vocal Album 2007. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne seks ud af seks hjerter i sin anmeldelse af CD’en. Samme år modtog Sinne Eeg Holstebro Kommunes Musikpris 2007, og siden har hun modtaget DR P2 Jazz Prisen 2009 og endnu en DMA i 2010 for albummet “Don’t Be So Blue”.

Med succesfulde turnéer i både ind- og udland har Sinne Eeg for alvor slået sit navn fast som en stjerne med stort, internationalt potentiale.

Links
Sinne Eegs hjemmeside
Sinne Eeg på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.