Atusji Sjælen koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten udsættes desværre til en endnu ukendt dato. Alle billetkøbere modtager snarest en mail fra vores billetudbyder, Billetten, med info om refunderings-muligheder med mere.

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

19. maj: Vi har fanget Atusji og Jens Rubin fra Sjælen til snakke om koncerterne – læs de to interviews længere nede.

Sjælen spiller 70’er-inspireret rock med masser af nerve og nærhed. Atusji sammenblander R&B og hiphop med mere. Denne aften gæster begge Atlas i Aarhus.

… Læs mere

Sjælen

De blev kendt for deres Thomas Winding-reference og genrebrydende, catchy 80’er-pop som Sjæl i Flammer, men nu er Sjælens flammer brændt ud, og drengene har skiftet MacBooken ud med et øvelokale. De vil ramme nerven og sangskrivningen og skabe et rum, hvor det uforudsigelige og menneskelige er i centrum. Det har resulteret i Sjælens debutalbum “Her Kommer Sjælen”, som er en organisk eksplosion af nærhed og synergi. Politiken skriver om albummet, at Sjælen:

“har lagt flammerne og 1980’erne bag sig for at luske mere rundt i slutningen af 1970’erne på deres nye album. Der, hvor man ikke bare skulle passe sig selv, men sang med åbne vokaler og lyttede til west coast-rock gennem C.V. Jørgensens filter.”

Sjælen har altså bevæget sig et helt nyt sted hen, hvor det er svært at bunde, men nemt at flyde. Live går alting op i en højere enhed, hvor den klassiske band-besætning får lov til at folde sine vinger ud. For når alt kommer til alt, er guitar, bas, trommer og vokal måske verdens bedst dokumenterede og gennemtestede konstellation. Det har virket for alle fra Bruce Springsteen til The Cure – og det virker for Sjælen.

Interview med Jens Rubin

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Noget af det vigtigste for os, når vi optræder, er at byde folk velkommen ind i vores musik. Vi prøver at være mega åbne over for publikum og få dem til at nyde dét at kunne lytte til og mærke musikken. For os er det en meget stor del af dét at spille, den leg, der syrer igennem det hele, og ikke mindst samværet, både i bandet, men lige så meget med publikum. Så ja, en vedkommende og legende koncert.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Jamen altså, det kommer til at være blandet pose på den gode måde. En stor del fra vores album fra sidste år kommer vi til at spille, men også en smule af det gamle “Sjæl I Flammer” er da med.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har “Her Kommer Sjælen”-albummet med på LP, som vi udgav sidste år.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det track, der hedder “elsk dem du elsker”, elsker jeg at spille. Det er så kanon kropsligt for mig at synge, og der er den vildeste energi i det!”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi havde kun én enkelt koncert sidste år, hvilket jo ikke er meget, haha. Men den gik rigtig godt! Så mange dejlige og glade mennesker til stede. Det var en meget fornem oplevelse at se glæden ved musik sprede sig i publikum den aften. Det håber vi kommer til at ske igen.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Vores seneste video. En live-version af Hurtigt Langsomt fra Her Kommer Sjælen.”

Atusji

Atusji mixer tendenser fra R&B, hiphop og musik fra 00’ernes alternative hitlister. I et kollaps af lo-fi produktioner og hi-fi følelser, hvor personlige refleksioner afspejles tydeligt i en downtempo melankoli, og hvor guitarer er skiftevis knastørre og helt udtværede. Atusji debuterede i slutningen af 2018 og har siden været Vegas Udvalgte 19 og flittigt spillet på P3.

Hans debutalbum, “Soapbox, Vol. 2”, udkom i 2020 og er blevet varmt modtaget. I 2021 står han allerede klar med et nyt album, hvor armbevægelserne er om muligt endnu større.

Interview med Atusji

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Måneders tilbageholdt spilleglæde, som skal forløses. Og så to plader, som ikke er blevet spillet live endnu, som skal ud og have et liv.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Den bliver en god blanding af “Soapbox vol 2 og 3.” Vol 3 udkommer ved midnat, så det bliver en rigtig god premiere for de sange.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“”White” som jeg spiller akustisk. Måske der bliver født en ny livefavorit, da mange numre ikke er spillet før, men synes “White” fungerer rigtig, rigtig godt. Det en sang, som handler om at være forelsket i én, som ikke er forelsket tilbage.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Den seneste koncert var også på Atlas under sidste års aflyste, men så genopståede Spot Festival. Og det er den eneste koncert, vi har spillet, udover at vi spillede akustisk til Malte Tellerups bogreception. Før corona var jeg egentlig gået kold i at spille koncerter, men tror virkelig, jeg er klar igen. Det kunne jeg mærke på Atlas. Så jeg glæder mig ufatteligt. Også til at spille med trommeslager Anders Bach, som jeg altid har drømt om at spille med. Har kendt ham i 10 år og set ham løfte utallige bands, og endelig har jeg fået ham lokket med i mit band.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Den her video.”

Links

Sjælen på Facebook
Atusji på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.