• Skambankt koncert Atlas Aarhus
  • Slivers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Fire år er der gået, siden de norske rockkonger fra Jæren sidst var albumaktuelle. Dengang toppede Skambankt den norske hitliste med deres femte album efter den legendariske debut fra 2004, der slog det hele an! Nu er Skambankt klar igen med ny single i marts og nyt album til april.

… Læs mere

 

”Horisonten Brenner” er titlen på den svære sekser. Et album, der gennem 30 intense minutter gavmildt byder på alt det bedste, de sidste 14 års Skambankt-æra har budt på. Ni tætskårne sange, der fortæller historien om, hvorfor Skambankt stadig er i toppen af norsk og skandinavisk rock.

Det nye album sendes afsted med første singleudspil ”Fremmed i en Fremmed Verden”, der udkom i Danmark fredag den 2. marts. Et klassisk stykke Skambankt i både lyd og ord.

Med det nye album skriver Skambankt i 2018 endnu et kapitel i deres helt egen danmarkshistorie. Lige fra debutudgivelsen i 2004, det totalt udsolgte show på Spot Festivalen året efter, tre shows på Roskilde gennem årene, rockkonkurrence på P3, supporttour for D.A.D. i 2009 og selvfølgelig den massive turné i Danmark i 2015.

Med ”Horisonten Brenner” sker der også nye ting på ’hjemmefronten’ for Skambankt. Kvartetten udvides til en kvintet med tangentspilleren Jonny Engelsvoll som ny femte mand. Jonny har tidligere bidraget til bandets lyd og er nu fast mand i Skambankt.

Det nye album er produceret af Skambankt selv med god hjælp fra frontmand Terje Winterstø Røthings gamle kollega fra Kaizers Orchestra-dagene Janove Ottesen – en combo, der om muligt har gjort Skambankt-sound’en endnu tættere.

Slivers
Fra Smilets By kommer en ny bannerfører inden for energisk og alternativ punkrock: Mød Slivers.

Selvom bandet kun har et år bagen, er medlemmerne i Slivers langt fra nytilkomne i den musikalske undergrund. Så da de i 2017 besluttede at starte et nyt band op, var det med masser af erfaring og nye ambitioner for musikken, forenet i en stor sammensmeltning af blod, sved og støj. Og ud af det kom Slivers.

Med kombinationen af punk, indie, 90’ernes alternative rock og hardcore, søger Slivers at byde lyttere en nytænkt opskrift på, hvordan guitarbåret musik kan lyde. Inspirationen stammer bl.a. fra den nordamerikanske og britiske scene, hvor særligt genrebøjende bands som The Bronx, Pulled Apart By Horses og Frank Carter & the Rattlesnakes har en stærk indflydelse.

I 2018 er Slivers så klar med debutsinglen ”Set Myself On Fire” – en kraftfuld punk-slager, som tager fat om et af livets tunge emner: Vigtigheden i at være tro mod sig selv og have modet til at være anderledes, uagtet andres meninger. Et vigtigt budskab i nutidens til tider snæversynede samfund.

Giv dig i kast med denne innoverende nye cocktail af støj, følelser og højspændt energi.

Links
Skambankts hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Tom Bytoft

    SILVER, det er fedt

    Hold øje med SILVER, det nye store rock navn, jeg garenterer