Skambankt koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk! Alle, der senest onsdag den 11. marts køber eller har købt en billet til koncerten, deltager automatisk i lodtrækningen om en cd og et meet ‘n’ greet med bandet.

Norske Skambankt spiller en fandenivoldsk blanding af punkrock, rock ‘n’ roll og hård rock og slår ikke mindst live en særdeles proper næve anført af tunge guitarer og pågående tekster.

… Læs mere

 

Om Skambankt
Skambankt blev oprindeligt dannet helt tilbage i 1994, men indspillede i første ombæring blot et par demoer og gav kun nogle få koncerter, inden stikket blev trukket allerede året efter. Siden fik frontmand Terje Winterstø stor succes med Kaizers Orchestra, der op igennem 00’erne oplevede popularitet også uden for Skandinavien, men alligevel fandt han i 2004 tid til at genoplive Skambankt. I denne anden ombæring gik det noget nemmere med at score en pladekontrakt, og bandets selvbetitlede debutalbum udkom således i netop 2004 – anført af hittet “KKK (Kristelig KulturKaos)”. Siden er det blevet til yderligere fire album, hvoraf “Sirene” (2014) er det seneste. Også som liveband har Skambankt gjort betydeligt væsen af sig – de har turneret Skandinavien adskillige gange og har blandt andet optrådt på Roskilde Festival og fungeret som opvarmning for AC/DC.

Beslægtede navne
Kaizers Orchestra
Motörhead
AC/DC
Sex Pistols
Ramones
The Stooges
Dunderbeist
Animal Alpha
Raga Rockers
Grand Island

Anmeldercitat
“På Sirene er udtrykket finpudset, uden at nerve eller integritet går tabt. Tværtimod slår bandet stadig en proper næve og holder deres nu formfuldendte sange i et fast stålgreb.” (Gaffa, 2014 – læs hele anmeldelsen)

“Plata er i det hele tatt spekket med lekre detaljer, gode arrangementer og flott instrumentalarbeide. Det dynamiske spennet er stort fra den punka «Sort Blod» til lummert balladeri i nydelige «Gamle Spøkelser». Om du er glad i klassisk rock med litt attåt, er det bare å handle.” (Dagbladet, 2014 – læs hele anmeldelsen)

Links
Skambankts hjemmeside
Skambankt på Facebook
Skambankt på Twitter
Skambankt på Instagram
Honningbarnas hjemmeside
Honningbarna på Facebook
Kindred Fevers hjemmeside
Kindred Fever på Facebook
Kindred Fever på Twitter
Kindred Fever på YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Nick Laursen

    Kan du så komme hjem bjørno

    Så skal der sparkes røv i bedste norske stil