Skammens Vogn koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Skammens Vogn udsendte nyt album 21. september i år på pladeselskabet Tambourhinoceros. Titlen er “Musik Og Drøm”. Det er femte(!) studiealbum fra den stadigt mere marginale og desperate selvhjælpsgruppe, der har spillet alt fra bodegaer i Helsingør til landets største scener. En colombiansk frugtavler, en indbildsk viceværtsdigter og en halvstuderet sexolog/kirketjener, som endnu en gang finder sammen for at fortolke et dansk ord i en ram os af vaskægte beatmusik.

… Læs mere

 

Bandet væltede Alive Festivalen i Thy fra hovedscenen fredag aften i august i år. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer inden 2018 er omme. Og rapporterne fra bandets efterårstur går på fulde huse og et band, der aldrig har lydt bedre.

Albummet Musik og Drøm fik fem stjerner i Gaffa og fem hjerter i Politiken.

Skammens Vogn er som på de to forrige turnéer udvidet til en sekstet bestående af Anders Wallin (The Gun), Nicklas Sørensen (Papir), Mathilde Zeuthen, Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og i vinter og foråret 2019 er Jakob Millung afløst af Felia Gram-Hanssen (tidligere Thulebasen) på trommer.

Links
Skammens Vogn på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.