• Skammens Vogn koncert Atlas Aarhus
  • Magnus Knudsen koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

15. februar: Vi har fanget Skammens Vogn-sanger Nikolaj Zeuthen til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Skammens Vogn udsendte nyt album 21. september i år på pladeselskabet Tambourhinoceros. Titlen er “Musik Og Drøm”. Det er femte(!) studiealbum fra den stadigt mere marginale og desperate selvhjælpsgruppe, der har spillet alt fra bodegaer i Helsingør til landets største scener. En colombiansk frugtavler, en indbildsk viceværtsdigter og en halvstuderet sexolog/kirketjener, som endnu en gang finder sammen for at fortolke et dansk ord i en ram os af vaskægte beatmusik.

… Læs mere

 

Bandet væltede Alive Festivalen i Thy fra hovedscenen fredag aften i august i år. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer inden 2018 er omme. Og rapporterne fra bandets efterårstur går på fulde huse og et band, der aldrig har lydt bedre.

Albummet Musik og Drøm fik fem stjerner i Gaffa og fem hjerter i Politiken.

Skammens Vogn er som på de to forrige turnéer udvidet til en sekstet bestående af Anders Wallin (The Gun), Nicklas Sørensen (Papir), Mathilde Zeuthen, Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og i vinter og foråret 2019 er Jakob Millung afløst af Felia Gram-Hanssen (tidligere Thulebasen) på trommer.

Interview med Nikolaj Zeuthen
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Skammens Vogn vil stå på scenen. Seks mand høj. Musik vil komme ud af højtalerne. Nogle gange vil et keyboard gå i gang af sig selv med en slags hurtig rytme. Vi prøver at slukke det igen. Måske lykkes det. Vi spiller sange fra alle vores fem plader. Nogle gange vil der i stedet for musik være forvirring. Der vil forhåbentlig også være følelser af at rocke ud ad en landevej. Helt stille og roligt. Den gode rock. Rockdans. Rytmisk dans. At “vugge” til musikken. Og så er der jo alle ordene og historierne. De er også derinde et sted.”

Hvad har I med af merch?
“Ja, for dælen. Vi mangler lidt merch. Men vi har alle de fem LP’er. Nogle af dem er der kun én enkelt eller to tilbage af – så der er chancen for at gøre et godt køb. Vores debut er blevet set til 100 Euro på nettet!! Vi sælger for 150 kroner. Vi har også en lille plakat. Måske også den store manifestplakat fra 2013. Vi må i kælderen!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“For tiden er det måske den helt nye “Rens Mine Tanker”. Den er lige blevet lagt ud på YouTube. En optagelse fra en lydprøve. Sangen handler om at besøge en vismand i Italien. Vismanden hedder Larry.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“De er gået godt. Vi spillede på Maskinen i Svendborg for eksempel. Og der var god stemning. De forstår sig på at feste i Svendborg, må man sige. Mange søde og kærlige og glade og dansende mennesker. I ren begejstring var der en ældre herre, der stjal fra vores percussion-pose på scenen og blandede sig i løjerne. Hans shaker-spil var en art “Mick Jagger møder en ulv”. Vildmands-shakere. Vi glæder os til at spille igen i aften!”

Magnus Knudsen
Med en gadedrengs kækhed og charme og en skarp poetisk tunge, der ikke er bange for at berøre hjertets mangeartede facetter, siger Magnus Knudsen tingene, som de er. Om det er de hjerteskærende romantiske udladninger eller de selvdestruktive mørke afkroge, der synges om og fra, er det altid uden filter, hvilket gør Magnus til et yderst spændende kunstnerisk bekendtskab. Med en baggrund i punk og beatrock i de anmelderroste bands De Høje Hæle og Orcas har Magnus sat sit eget personlige aftryk som én af Danmarks mest interessante sangskrivere i nyere tid.

Links
Skammens Vogn på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.