• Skillet koncert VoxHall Aarhus
  • Devour The Day koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: VIP Meet and Greet Package, der tilgås via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre, inkluderer billet til koncerten.

Amerikanske Skillet spiller en medrivende og sommetider industrial-flænsende blanding af alternativ rock og metal med elementer af grunge og elektroniske virkemidler.

… Læs mere

 

Skillet blev dannet i Memphis, Tennessee, i 1996 og udgøres nu om dage af ægteparret John og Korey Cooper (på henholdsvis vokal og bas, rytmeguitar og keyboards). John har været med hele vejen, mens Korey kom med i 1999. Herudover tæller besætningen Seth Morrison (leadguitar) og Jen Ledger (trommer), der blev indlemmet i bandet i henholdsvis 2011 og 2008. Gruppen har i skrivende stund udgivet ni album og er blevet nomineret til Grammyer for både “Collide” (2003) og “Comatose” (2006).

“Awake” (2009) er Skillets hidtil største kommercielle succes med en andenplads på den amerikanske album-hitliste Billboard 200. Bandet har dog generelt fat i den lange ende rent kommercielt og har således samlet set solgt over to millioner album i USA alene. Gruppen gør dog virkelig også noget for sagen – således blev Cooper-parret og kompagni i 2011 kåret som et af verdens fem mest hårdtarbejdende bands af Songkick. Her i 2019 gælder det Skillets 10. studiealbum, “Victorious”, der udkommer til august.

Beslægtede navne

Nickelback
Papa Roach
Three Days Grace
Breaking Benjamin

Links

Skillets hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
SoundCloud
Devour The Days hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.