• Sleep Party People koncert Atlas Aarhus
  • Yune koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Sleep Party People har netop annonceret udgivelsen af sit nye album “Lingering”, den 2. juni på Joyful Noise Recordings / Playground Music i Skandinavien. “Lingering” er skrevet, indspillet og produceret af danske Brian Batz. Albummet indeholder samarbejder med The Antlers’ Peter Silberman og Air-vokalisten Beth Hirsch. Albummet efterfølger “Floating” fra 2014.

… Læs mere

 

Samtidig med annonceringen af “Lingering” kommer første single fra albummet. Sangen hedder “The Missing Steps” og har DIY-gospelkor bestående af medlemmer fra artister som Irah, CODY, Hymns From Nineveh, Disa og Luster.

Albummet gæstes af Beth Hirsch, som medvirker på nummeret ’We Are There Together’. Batz har gennem mange år haft “Moon Safari” som et af sine favorit-album, og da Hirsch kontaktede ham, var han ikke i tvivl om, at hun skulle med på albummet. Derudover har The Antlers’ Peter Silberman lavet kor-arrangementer på nummeret “Dissensions”.

Brian Batz og hans fem mand store liveband er blevet synonym med de kaninmasker, de altid optræder med i live-øjemed.

Yune
Yune er et femmands-popband fra Aarhus. Bandet har tidligere udgivet singlerne “Paranomia” og “Easy Sleeper”, der begge har fået omtale på både danske og udenlandske blogs. De har dannet grundlag for bandets koncertvirksomhed startende på Spot 16 efterfulgt af turné efteråret 2016, samt foråret 2017. To nye singler er blevet til i samarbejde med Nis Bysted (Iceage, Cancer m.fl.) og viser igennem deres diversitet en ny retning for bandets omfavnende udtryk og stil. Det første udspil, “Animal”, er en selvransagende og drivende popsang. En måned senere udgives tracket “Vowels”, der tålmodigt maler et mere åbent og detaljerigt landskab. Begge numre forenes i én samlet musikvideo og udgives til foråret på 10”-vinyl.

Links
Sleep Party People på Facebook
Sleep Party People på SoundCloud
Yune på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.