Social Mambo koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

I anledning af Black Friday koster billetten 90 kroner til og med den 29. november. Mandag den 30. november stiger prisen til 115 kroner.

Social Mambo leverer med stor indlevelse en medrivende og inciterende musikalsk oplevelse med inspiration i west-coast latin jazz scenen i 1950-60’ernes Californien.

… Læs mere

 

Musik inspireret af Cal Tjader, Dave Pike, Victor Feldman, Emil Richards og Bobby Hutcherson. Alle samarbejdede med eminente musikere, der var kommet til USA fra Latinamerika – særligt cubanske musikere som for eksempel Mongo Santamaria, Willie Bobo og Armando Peraza var markante skikkelser, men også pianisterne Vince Guaraldi og Eddie Palmieri strålede. I Danmark er vi også så heldige at have vores andel af cubanere og en dansk vibrafonist, der har kastet sin kærlighed på netop denne genre, fra da mambofeberen rasede!

Social Mambo består af nogle af danmarks ypperste cubanske musikere håndplukket af bandets kapelmester, den alsidige talentfulde percussionist Yohan Ramón. Ramón på timbales danner en fantastisk rytmegruppe sammen med percussionisten Eliel Lazo, som vandt den prestigefyldte PERCUBA International Percussion Prize på Cuba, samt den eftertragtede bassist player Yasser Pino (Afrocuban All Stars, Cubanismo, Harold Lopez-Nussa Trio). Til aftenens koncert kommer også den herboende cubanske sanger Ernesto Manuitt Hernández på scenen, som turnerer over hele Europa med blandt andre Calixto Oviedo y La Recompensa, Grupo Dansón, The Antonelli Orchestra, Trio Domison og Danmarks Radios Big Band.

Og som særlig gæst til denne koncert har One World inviteret verdensstjernen, den cubanske trompetist Carlos Sarduy.

Den virtuose musiker har modtaget fire prestigefyldte awards: To gange Latin Grammy vinder med albummet ‘Techari’, Ojos de Brujos (2007) og albummet ‘El Ultimo Trago’ med flamenco legenden Concha Buika og Chucho Valdés (2009) og Grammy vinder sammen med Chucho Valdés for ‘Irakére 40’ (2016).

Sarduy’s fantastiske spil er unikt. Mochktar Samba kalder ham den nye Miles Davis, ikke for sin stil, men for sit umiskendelige talent og elegante spil.

Carlos Sarduy er født i Havana og begyndte at spille som tre årig, oplært af sin far. Karrieren tog et kvantespring, da han i en alder af 16 vandt den prestigiøse Cuba Disco Award og derefter udgav sit debutalbum ‘Charlie en la Havana’ feat Chucho Valdés.

Siden har Sarduy blandt andet turneret verden over sammen med Mochtar Samba, Chucho Valdés, Bebo Valdés, Steve Coleman, David Murray, Esperanza Spalding, Concha Buika, Alune Wade og Ainhoa Arteta, og spillet på et væld af festivaller og venues: Blue Note, New York, London Jazz Festival, North See Jazz Festival, Puri Jazz Festival, Roskilde Festival, Jazz a Marciac og Montreux Jazz Festival for at nævne et par stykker.

Der er simpelt hen lagt op til en aften ud over det sædvanlige med dette sprudlende cubanske orkester!

Line-up
Morten Grønvad – Vibraphone
Yasser Pino – Bass
Eliel Lazo – Congas
Yohan Ramòn – Timbales

Special Guests
Carlos Sarduy – Trumpet
Ernesto Manuitt Hernández – Vocal

Links

Social Mambo på Facebook
Carlos Sarduy på Facebook
Carlos Sarduy hos One World
One World Music Production & Management på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.