• Søren Kjærgaard koncert - Atlas - Aarhus - Denmark
  • Kasper Tranberg koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Hvis du allerede har købt billet til koncerten, kan du opgradere den til en partoutbillet for 60 kroner i døren på koncertaftenen. Partoutbilletten giver foruden denne koncert adgang til Jakob Bro/Thomas Morgen/Joey Baron- og Sølvtøjet-koncerterne den 8. og 17. februar på Atlas. Den koster 210 kroner og kan købes lige hér.

Bemærk: Entréen lyder på 60,- i døren for medlemmer af Sun Ship.

Søren Kjærgaard har samlet nedenstående hold af progressive musikere, som alle har sat et personligt aftryk på den hjemlige og internationale jazzscene. Musikerne har hver især arbejdet med en lang række forskellige ikoner fra den internationale jazzscene – heriblandt Django Bates, Yusef Lateef og Fred Frith. I kvartettens møde føres historiske tråde frem til samtiden og aktualiseres i et spil-levende krydsfelt af improvisation og komposition, spontanitet og form.

Søren Kjærgaard har tidligere bemærket sig gennem samarbejder med blandt andre Andrew Cyrille, Torben Ulrich og komponisten Simon Steen-Andersen, i en praksis som udfordrer jazzen som udtryksform ved at inkorporere elementer fra den eksperimenterende kompositionsmusik.

Line-up
Søren Kjærgaard – flygel og prepareret flygel
Kasper Tranberg – trompet
Nicolai Munch-Hansen – bas
Peter Bruun – trommer

Links
Søren Kjærgaards hjemmeside
Søren Kjærgaard på SoundCloud
Søren Kjærgaard på YouTube
Søren Kjærgaard på Facebook
Søren Kjærgaard på Twitter
Sun Ships hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.