Soleima koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

22. august: Vi har modtaget følgende besked fra Soleima: ”Kæreste allesammen.
Tusind tak for en overvældende sommer. Det har været fantastisk at spille festivaler og møde jer alle ude i den danske sol ❤
Jeg har det sidste halve år ikke haft mulighed for at udgive musik da jeg er i gang med nogle store omvæltninger bag kulisserne. Dette har betydet at jeg i efteråret er nød til at fokusere min energi på et nyt samarbejde og fokus i studiet, så jeg kan blive klar til opstarten af et nyt udgivelsesforløb. Det betyder desværre at jeg ikke kan spille de danske koncerter der ellers var sat op i efteråret. Dette gør mig så ærgerlig, da jeg havde glædet mig enormt meget til at hænge ud og feste med jer allesammen. Dog kan jeg ikke vente med at dele alle de nye spændende ting med jer, og ikke mindst spille koncerter for jer igen. På gensyn snart”

Alle købte billetter vil automatisk blive refunderet.

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører.

… Læs mere

 

På baggrund af minialbummet “No. 14” og de efterfølgende singler “Paper” og “Low Life” har Soleima formået at opnå anerkendelse fra et utal af etablerede internationale medier såsom BBC Radio 1, Noisey og I-D Magazine samt etablerede danske medier som DR P3, Politiken og Soundvenue.

Hendes singler fra “No. 14”-udgivelsen, “Cracks” og “Breathe”, har fået massiv radio-airplay rundt omkring i Europa, og “Cracks” blev P3’s Ugens Uundgåelige i Danmark. Det hele førte til nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven.

Da hun udgav singlen “Paper”, vandt hun P3 Gulds Talentpris, og koncertbilletterne til hendes tre eksklusive venueshows i december blev revet væk. Senest har hun udgivet “Low Life”, der har skabt opmærksomhed i USA og igennem hele Europa – singlen blev også Soleimas anden Ugens Uundgåelige på P3.

Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gen, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

Selvom Soleima til tider behandler tunge emner i hendes tekstunivers, så leveres numrene i en face to face-form med sangerindens meget særegne og unikke vokal, der netop gør hendes musik nærværende og vedkommende.

Soleima beskriver selv musikken som garage-pop, mens musikmagasinet Noisey omtaler Soleimas musik som mødet mellem FKA Twigs og Grimes på den bedst tænkelige måde.

Links
Soleima på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.