Soleima koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

22. juni: Vi har modtaget følgende besked fra Soleima: “Jeg er nødsaget til at rykke lidt rundt og flytte denne koncert til onsdag den 26. september, da jeg har fået tilbud om at spille på en vigtig showcase festival i Tyskland på den oprindelig dato. Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille i Aarhus igen, min hjemby, men det er også en stor drøm for mig at spille i Tyskland, og på denne måde kan begge dele lade sig gøre. Jeg håber stadig sindssygt meget at se jer allesammen og glæder mig allerede som et lille barn <3 <3”

Koncerten er således flyttet fra den 22. september til den 26. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato (vær opmærksom på, at dørene nu åbner klokken 19, og koncerten starter klokken 20 (og ikke henholdsvis 20 og 21, som det oprindeligt var planen)), men det er også muligt at få refunderet sin billet ved henvendelse til vores billetudbyder Billetten på følgende mail-adresse: info@billetten.dk. Ønsker man at få refunderet sin billet, skal dette ske inden den 6. juli. Vi beklager ulejligheden.

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører.

… Læs mere

 

På baggrund af minialbummet “No. 14” og de efterfølgende singler “Paper” og “Low Life” har Soleima formået at opnå anerkendelse fra et utal af etablerede internationale medier såsom BBC Radio 1, Noisey og I-D Magazine samt etablerede danske medier som DR P3, Politiken og Soundvenue.

Hendes singler fra “No. 14”-udgivelsen, “Cracks” og “Breathe”, har fået massiv radio-airplay rundt omkring i Europa, og “Cracks” blev P3’s Ugens Uundgåelige i Danmark. Det hele førte til nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven.

Da hun udgav singlen “Paper”, vandt hun P3 Gulds Talentpris, og koncertbilletterne til hendes tre eksklusive venueshows i december blev revet væk. Senest har hun udgivet “Low Life”, der har skabt opmærksomhed i USA og igennem hele Europa – singlen blev også Soleimas anden Ugens Uundgåelige på P3.

Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gen, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

Selvom Soleima til tider behandler tunge emner i hendes tekstunivers, så leveres numrene i en face to face-form med sangerindens meget særegne og unikke vokal, der netop gør hendes musik nærværende og vedkommende.

Soleima beskriver selv musikken som garage-pop, mens musikmagasinet Noisey omtaler Soleimas musik som mødet mellem FKA Twigs og Grimes på den bedst tænkelige måde.

Links
Soleima på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.