Soleima koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Soleima har det seneste halvandet år været i studiet og fokuseret på at skrive ny musik, og nu er hun klar med seks danske koncerter. Herunder denne aftens show på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Der har været et par enkelte afstikkere fra studiet i sommeren 2019, hvor hun udgav de to singler “STFU” og “Cheers For The Tears”. Samtidig spillede den danske sangerinde og sangskriver nemlig et par udvalgte festivaler – blandt andre Smukfest, Distortion Ø og Hej Søster. Her fik publikum en smagsprøve på, hvad der er i vente fra Soleima.

Herhjemme har hun for alvor etableret sig med mini-albummet “No. 14” og singlerne “Breathe”, “Paper”, “Cracks” og “Low Life”, der alle har fået heftig radio airplay. De to sidstnævnte fungerede begge som Ugens Uundgåelige på P3. Senest var “Cheers For The Tears” ugens track på The Voice og Radio Skala samt i rotation på P3 og P4.

Det hele har medført udsolgte koncerter og nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffa-Prisen og Steppeulven. Soleima vandt P3 Gulds Talentpris i 2018.

Udlandet har også fået øjnene op for Soleima, der har modtaget anderkendelse fra etablerede medier som BBC Radio 1, Noisey og i.D Magazine. Det har resulteret i, at Soleima nu bliver udgivet af det amerikanske pladeselskab Atlantic Records / Big Beat Records. Det vidner om, at hele verden spidser ører, når de hører den signifikante og tryllebindende vokal fra Sarah Mariegaard. En sanger/sangskriver, der med sine quirky og finurlige tekster maler smukke hverdagsbilleder, som publikum kan relatere til.

Soleima står overfor sit store internationale gennembrud!

Links

Soleima på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.