Soleima koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten er udsat til den 21. maj.

Allerede købte billetter gælder naturligvis til den nye dato. Såfremt billetter ønsker refunderet har man, som billetkøber, modtaget en mail med anvisninger om, hvordan man kan få refunderet.

26. februar: Vi har fanget Soleima til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Soleima har det seneste halvandet år været i studiet og fokuseret på at skrive ny musik, og nu er hun klar med seks danske koncerter. Herunder denne aftens show på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Der har været et par enkelte afstikkere fra studiet i sommeren 2019, hvor hun udgav de to singler “STFU” og “Cheers For The Tears”. Samtidig spillede den danske sangerinde og sangskriver nemlig et par udvalgte festivaler – blandt andre Smukfest, Distortion Ø og Hej Søster. Her fik publikum en smagsprøve på, hvad der er i vente fra Soleima.

Herhjemme har hun for alvor etableret sig med mini-albummet “No. 14” og singlerne “Breathe”, “Paper”, “Cracks” og “Low Life”, der alle har fået heftig radio airplay. De to sidstnævnte fungerede begge som Ugens Uundgåelige på P3. Senest var “Cheers For The Tears” ugens track på The Voice og Radio Skala samt i rotation på P3 og P4.

Det hele har medført udsolgte koncerter og nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffa-Prisen og Steppeulven. Soleima vandt P3 Gulds Talentpris i 2018.

Udlandet har også fået øjnene op for Soleima, der har modtaget anderkendelse fra etablerede medier som BBC Radio 1, Noisey og i.D Magazine. Det har resulteret i, at Soleima nu bliver udgivet af det amerikanske pladeselskab Atlantic Records / Big Beat Records. Det vidner om, at hele verden spidser ører, når de hører den signifikante og tryllebindende vokal fra Sarah Mariegaard. En sanger/sangskriver, der med sine quirky og finurlige tekster maler smukke hverdagsbilleder, som publikum kan relatere til.

Soleima står overfor sit store internationale gennembrud!

Interview med Soleima

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det er første gang, at vi spiller vores egne koncerter i mega lang tid, og det bliver så særligt at skulle være tæt på folk igen. Vi har lige spillet en måned i USA, og jeg glæder mig så meget til at tage noget af den erfaring med hjem til de danske shows. Derudover kommer vi til at spille koncerterne i et større setup, end jeg tidligere har prøvet. Det har været et stort projekt for mig at komme mere af med backtracket og kunne spille sangene selv. Og så kommer der også et par hemmeligheder, som man kun kan se, hvis man dukker op, hah… :)”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Noget nyt og noget gammelt og igen – måske et par overraskelser.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Haha, uh, det er ligesom at vælge mellem sine børn. Jeg synes altid, at det er sjovt at spille de nye sange for første gang. Det er som om, at de får et helt nyt liv i mødet med publikum, og det er en helt særlig følelse. Vi har spillet et nummer fra min nye plade på USA-turnéen, som hedder “Grind”. Den er super sjov at spille live.”

Hvordan er dine koncerter i USA gået?
“Jeg har været meget overrasket over, hvor sjove folk har været at spille for. Som support act kan man aldrig helt vide, hvordan folk er, når man kommer ud. Men de har stort set været klar på fest hver aften. Det har virkelig været vildt faktisk. Og nu er vi helt klar til at komme hjem og spille i Danmark.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Se min musikvideo til “Roses” og en lille punk live session af “Roses” lol… Og for lige at mindes sol og dejlige Aarhus, så et live klip fra da jeg spillede på Northside.”

Links

Soleima på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.