• Soleima koncert Atlas Aarhus
  • Yangze koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten!

Bemærk II: Yangze er support denne aften.

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører.

… Læs mere

 

På baggrund af bare tre singler har Soleima formået at opnå anerkendelse fra et utal af etablerede internationale medier så som BBC Radio 1, Noisey og I.D Magazin samt etablerede danske medier som DR P3, Politiken og Soundvenue.

Hendes seneste singler “Cracks” og “Breathe”, har fået radio-airplay rundt omkring i Europa, og “Cracks” blev P3s uundgåelige i Danmark.

Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

Selvom Soleima til tider behandler tunge emner i sit tekstunivers, så leveres numrene i en face-to-face-form med sangerindens meget særegne og unikke vokal, der netop gør hendes musik nærværende og vedkommende.

Soleima beskriver selv musikken som garage-pop, mens musikmagasinet Noisey omtaler Soleimas musik som mødet mellem FKA Twigs og Grimes på den bedst tænkelige måde.

Koncerten er en del af et større kunstnerisk samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz omkring den visuelle fortolkning af Soleimas musikalske univers.

Som en del af dette samarbejde har Soleima og Prxjects arbejdet med Dark Matters, og sammen har de skabt Soleimas visuelle tour, der præmieres i år på Heartland 2017.

Yangze
Som ganske ung svømmede Jakob Littauer rundt i techno for derefter at dykke ned i den klassiske musik som teenager. Nu undersøger han med Yangze, hvordan disse verdener kan forenes i elektronisk popmusik. Melodier kidnapper hjernen, organiske teksturer sønderrives af stilhed, og et knust hjerte græder, når Yangzes flodbølger brydes over lytteren – alt sammen under et blåt, romantisk skær.

Links
Soleima på Facebook
Soleima på Twitter
Soleima på SoundCloud
Yangze på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.