Koret Lyt Martin Baltser koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Entréen lyder på 90 kroner for børn og studerende – billetterne til 90 kroner tilgås via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre.

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert.

Koret Lyt byder velkommen til en varm og intens sommerkoncert på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Lyts bedste numre bliver hevet frem på denne aften, og tæller således fortolkninger af Marie Key, Aurora, Teitur, Sigrid, Søren Huss og mange flere. Der er banet vej for en ganske særlig musikalsk oplevelse, idet koret deler scenelyset med fremadstormende Martin Baltser + band. I spændet mellem rytmisk a cappella og elektro-folk er fællesnævneren en forkærlighed for sange, der for alvor kan mærkes. Både hver for sig og sammen vil Lyt og Martin Baltser prikke til dine følelser.

Om Lyt

Lyt er et rytmisk a cappella-kor, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen.

Det aarhusianske kor har optrådt som backing for bl.a. Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland.

Om Martin Baltser

Martin Baltser er elektro-folk kunstner med base i Aarhus. I september 2018 udgav han sit første album ’The Wasteland Incident’ som en reminder om at se efter det smukke i verden, at sige det højt, og at tage en anden mands hånd uden at se mørke væsner og kratere overalt. Siden udgivelsen har albummet høstet utroligt flotte anmeldelser på verdensplan.

I 2017 og 2018 spillede Baltser på SPOT Festival. Med sin klare falset og et storslået magisk og lyrisk univers, drager Martin Baltser ofte paralleller til kunstnere som Bon Iver og Sigur Rós.

Links

Koret Lyts hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Martin Baltser på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.