Sonja Hald koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Kun få billetter tilbage..!

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall.

24. september: Vi har fanget Sonja Hald-frontmand Jonas Dahl til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

“Supertransformer” er Sonja Halds tredje fuldlængde studiealbum. Et album, der samtidig er et alvorstungt indspark til vores samtid under transformation. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

“Så kom vi én idiot nærmere elendigheden,” erklærer forsanger og sangskriver i Sonja Hald Jonas Dahl. Samtidig påpeger han bidsk på det nye album, at “Der var engang, hvor cigaretter, kviksølv, asbest og glyphosat ikke var mere farlige end en grøn tomat.”

Jonas Dahl slår primært sine lyriske folder på skyggesiden af samfundet, når han betragter sin samtid med både harme og håb. Langt de fleste af albummets tolv skæringer er skrevet i de sene aftentimer, hvilket har givet anledning til at spidde lidt hårdere med pennen. “Sangene bliver en anelse tungere, når månen står op,” beretter Jonas Dahl.

Denne mørke tilgang kommer blandt andet til udtryk i sangen “Kald Det Lige Hvad Du Vil”, hvor Lars Lilholt kigger forbi med en alvorstung opsang til Jonas Dahl.

Tekster i fokus

Således viderefører Sonja Hald stilen fra de tidligere udgivelser “Vækstplanen” (2015), “De Fire Forbehold” (2016) og “Klæk” (2017), hvor teksterne hele vejen igennem har været i fokus. Men også musikken er det velkendte håndspillet rock, som er opskriften på bandets vellyd. Sonja Hald har med “Supertransformer” demonstrativt slået fast, at de er ligeså stærke i studiet som foran et live publikum.

Sonja Hald består af fem mænd, der er centreret omkring tekstforfatter og sangskriver Jonas Dahl. Leg med bogstaverne i hans navn, og man vil finde hemmeligheden bag det feminine bandnavn.

Bandet debuterede i 2015 med det anmelderroste album “Vækstplanen” efter at have vundet P3s Karrierekanonen året forinden. Det åbnede op for en lang række af koncerter rundt på landets festivaler og spillesteder de følgende år.

Sonja Hald har også varmet op for så prominente navne som Folkeklubben, Magtens Korridorer og Kim Larsen og været gæsteindslag i TV2s sommerkoncerter. Men de har også selv arrangeret koncerter med besøg på scenen af blandt andre Dorthe Gerlach, Marie Frank, Steffen Brandt, Niels Skousen og Johan Olsen.

I 2017 kom så opfølgeren til debutpladen, “Klæk”, hvorfra især sangen “Kaskaderne” opnåede airplay. Efter en veloverstået tour til Grønland i 2018, blev der skruet ned for koncertaktiviterne for at hellige sig arbejdet med “Supertransformer”.

Interview med Jonas Dahl

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det bliver et fandens hestemarked for dem, som kan alfabetet.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Vi spiller, næsten, hele den nye plade – og mere til!”

Hvad har I med af merch?
“Vi har selvfølgelig den nye plade på LP og CD, men også limited edition super-T-shirts med.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“I øjeblikket er det “Dysplasi”.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Band og publikum faldt hinanden om halsen i en form for civil ulydighed.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Find Rasmus Nøhr på Facebook. Eller prøv at finde ud af, hvorfor nogle kalder Jonas for gentlemantyven.”

Links

Sonja Halds hjemmeside
Instagram
YouTube
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.