• Sorten Muld koncert VoxHall Aarhus
  • AySay koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Sorten Muld spiller to koncerter denne aften. Første koncert starter klokken 18 (med døråbning klokken 17.15), mens anden koncert starter klokken 21.15 (med døråbning klokken 20.30). Den sene koncert er udsolgt.

Folktronica-orkesteret Sorten Muld udsender 13. maj deres nye album “Mark IV – lånt tid”. 25 år efter opstarten lokker det bandet ud på landevejen til tre farverige release-koncerter. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

Sorten Muld Orkester med vifte af spraglede gæster

Med bagkæden fra det klassiske Sorten Muld-orkester og en flok gæstemusikere med lige dele rødder i det nordiske og det mellemøstlige vil koncerterne byde på sangene fra release-albummet. Men også på nye versioner af klassikerne fra de gamle albums “Mark II” og “III”.

“Vores hjerter hopper og danser som kvier, der slippes på græs(!) ved tanken om igen at skulle ud og møde vores publikum,” siger sanger Ulla Bendixen. ”Mange har ventet meget længe på, at vi fik lavet denne efternøler af et album. Nu er det her. Nu skal det ud og afprøves i levende live.”

Norden har fået flere rødder

Det nye album samler trådene op fra det klassiske Sorten Muld, hvor nordiske middelalderballader hvirvles ind i et organisk, underspillet electronica-univers.

“Men på “Mark IV” har vi også flirtet med det, vi kalder det nye nordiske. Vi kender efterhånden en god flok herboende sangere og musikere med rødder i det mellemøstlige, som vi har lokket med i studiet. Deres klange smelter forbløffende godt ind i vores univers, synes vi. Og mon ikke vi kan lokke flere af dem med på scenen?”

Crowdfunding – mere end bare penge

Sorten Mulds nye album er delvist finansieret via crowdfunding, hvor alle interesserede har kunnet hjælpe med at skabe albummet ved at købe det på forhånd.

“Vi er ydmyge og glade for den store opbakning og tillid, vi har mødt fra vores tålmodige følgere. Deres støtte har lånt os tid og givet os en varm opdrift at svæve på under indspilningerne. Vi håber, det har forplantet sig i sporene,” siger Ulla Bendixen og afslutter: “Den samme varme opdrift mødte vi ved vores koncerter, lige inden vi gik i studie-mode. Nu glæder vi os til at komme til LIVE igen.”

Links

Sorten Mulds hjemmeside
Facebook
AySay på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.