Speaker Bite Me koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den danske rock-kvartet Speaker Bite Me udgav den 12. oktober 2018 deres sjette studiealbum, “Future Plans”. Selvom det er 11 år siden, at bandet udgav det seneste album “Action Painting”, har bandet ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Første show i 2018 var et udsolgt show på Hotel Cecil og næste er i DR Koncerthuset til P6 Beat Rocker – også udsolgt.

“Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi!” – Speaker Bite Me.

Martin Ilja Ryum (sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar), Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu.

“Future Plans” er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed.

“Det kræver rygrad at holde avantgardens fane så højt som det danske band Speaker Bite Me.” – Kim Skotte, Politiken

Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af “Future Plans” for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade – derfor skal den også opleves live.

Links
Speaker Bite Me på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.