Spleen United koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det trak store overskrifter, da det blev annonceret, at Spleen United efter seks års tavshed genopstår til sommer på Roskilde Festivals næststørste scene, Arena.

… Læs mere

 

Nu er der godt nyt til dem, der har lyst til at opleve bandets dansable teknorock i indendørs rammer. Spleen United spiller nemlig to danske koncerter sidste weekend i november på henholdsvis VoxHall i Aarhus (29.11) og Store Vega i København (30.11).

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende albums. Debuten “Godspeed Into The Mainstream” (2006) solgte guld, opfølgeren “Neanderthal” (2008) gik direkte ind som nummer et på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album “School Of Euphoria” (2012) modtog både en DMA statuette og en Gaffa Award.

Spleen United har desuden markeret sig som et stærkt livenavn med euforiske koncerter, der udover flere store DK-turnéer også har bragt bandet forbi en udsolgt KB Hallen, SCC Aarhus, Roskilde Festival (tre gange) samt Grøn Koncert og Northside Festival. Sidstnævnte festival gæstede Spleen United i 2013, hvilket er sidste gang, bandet optrådte live. Indtil nu.

Efter en koncertpause på seks år er Spleen United tilbage i den oprindelige konstellation og klar til at begynde et nyt kapitel.

Spleen United består af:

Bjarke Niemann
Kasper Nørlund
Rune Wehner
Jens Kinch
Gaute Niemann

Links

Spleen United på Facebook
Tan på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.