Spöket i Köket koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Svensk/dansk/belgiske Spöket i Köket er et sandt overflødighedshorn af fyrig, fængende og formidabel folk! Denne aften gæster orkestret Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Med en sindrig blanding af traditionelle folk-instrumenter som violin, fløjte, mandolin og harmonika serveret på et sprødt leje af klaver, guitar og kontrabas generøst krydret med saxofoner, trompet og trækbasun har dette ti mand høje orkester et helt unikt og powerfuldt udtryk. Et udtryk, der bevæger sig i grænselandet mellem traditionel folkemusik og moderne bigbandmusik. Repertoiret er et smagfuldt opkog af ny og gammel vise- og spillemandsmusik fra både Sverige, Danmark, Norge, De Britiske Øer og ikke mindst fra Canadas provinser.

Udover en anseelig række spillesteder i Sverige og Danmark har bandet i de forgangne år optrådt på adskillige festivaler. Herunder Korrö Folkmusikfestival, Odense Jam Days, Godtfolk Festival på Fanø, Musik over Præstø Fjord og Folk Spot Denmark på Tønder Festivalen 2017. Om sidstnævnte optræden skrev Bands Of Tomorrow:

“Musikken var solidt performet af alle musikerne på scenen. Hvad der virkelig var formidabelt ved koncerten var gruppens opbygninger af de forskellige kompositioner. Det startede stille ud med violin og guitar for derefter at inkorporere alle de mange instrumenter, inden det endte i en eksplosion af høj lyd. Og det var faktisk overraskende og forundrende, at klassiske og analogiske instrumenter kunne skabe en så høj (og god) lyd. Spöket i Köket er ikke bare et band. Det er et vaskeægte orkester.” (5/6 stjerner, Kenneth Tygesen).

I foråret 2017 serverede Spöket sit første album “Den Nya Spisen”, og i 2019 er bandet atter pladeaktuelle med opfølgeren, “Château du Garage”, der allerede spås til at blive en god årgang!

Links
Spöket i Kökets hjemmeside
Facebook
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.