Stefan Hjort koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 20. februar til den 2. juni. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

26. maj: Vi har fanget Stefan Hjort til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Har du hørt radio det sidste halve år, så har du helt sikkert hørt Stefan Hjorts sang “Genstart”. Stefan Hjort er topaktuel med sangen, som er den 22-årige sangers første danske singleudgivelse efter en allerede lang karriere. De første fem år gik som medlem af den nyere tids mest succesfulde boyband i Danmark, det multiplatin- og guldvindende boyband Page Four.

… Læs mere

 

Nu er Stefan Hjort endelig tilbage på live-scenerne igen for første gang siden 2019, hvor han turnerede på landets store festivaler og spillede udsolgte koncerter på de københavnske spillesteder Hotel Cecil og amagerkanske BETA. På det tidspunkt var han aktuel med en håndfuld engelsksprogede udgivelser – de første i eget navn efter bruddet med Page Four.

Og nu er Stefan Hjort altså atter tilbage på scenen og endda med sange på modersmålet. Eksempelvis “Genstart”, som blandt andet har været i heftig rotation på både P3 og P4. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

Interview med Stefan Hjort

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Folk kan forvente en koncert, hvor vi er i øjenhøjde med hinanden. Mit ønske med denne turné har hele tiden været, at folk skulle sidde ned, og jeg skulle fremføre mine sange på en måde, jeg ikke har gjort før – nemlig akustisk. Jeg elsker at høre sange på en ny måde, og jeg glæder mig til at fortælle publikum historierne bag sangene. De er skrevet på baggrund af mine egne oplevelser og erfaringer i mit 22-årige liv.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Sætlisten bliver en kombination af sange, der er udgivet, sange, der skal udgives, og også sange som jeg er i tvivl om, hvad der skal ske med. Det er måske dét, som jeg glæder mig mest til. At sparre og mærke reaktioner med publikum.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Jeg ved faktisk ikke, hvilket nummer jeg bedst kan lide at spille – jeg synes, de alle kan noget forskelligt. Min seneste single “Du Holder Mig Vågen” er virkelig fed at spille i det her format. På originalen er det virkelig pop-produceret, hvor den får en helt anden fremtoning akustisk!”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Jeg har ikke spillet siden mine udsolgte koncerter i sommeren 2019 på HeadQuarters i Aarhus og Hotel Cecil i København. Jeg har til gengæld lavet en masse ny musik og fået en kæreste i mellemtiden. Begge dele er ret fedt.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Indtil koncerten synes jeg, at folk skal lytte til noget god musik, tage ud og spise noget mad og så købe billetter til en koncert på min turné.”

Links

Stefan Hjort på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.