Stefan Hjort koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 20. februar til den 2. juni. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Har du hørt radio det sidste halve år, så har du helt sikkert hørt Stefan Hjorts sang “Genstart”. Stefan Hjort er topaktuel med sangen, som er den 22-årige sangers første danske singleudgivelse efter en allerede lang karriere. De første fem år gik som medlem af den nyere tids mest succesfulde boyband i Danmark, det multiplatin- og guldvindende boyband Page Four.

… Læs mere

 

Nu er Stefan Hjort endelig tilbage på live-scenerne igen for første gang siden 2019, hvor han turnerede på landets store festivaler og spillede udsolgte koncerter på de københavnske spillesteder Hotel Cecil og amagerkanske BETA. På det tidspunkt var han aktuel med en håndfuld engelsksprogede udgivelser – de første i eget navn efter bruddet med Page Four.

Og nu er Stefan Hjort altså atter tilbage på scenen og endda med sange på modersmålet. Eksempelvis “Genstart”, som blandt andet har været i heftig rotation på både P3 og P4. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

Links

Stefan Hjort på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.