Sune Rose Wagner koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

OBS: Koncerten er udsat fra den 6. april. Billetter købt til koncerten den 6. april er naturligvis gældende til denne koncert.

Sune Rose Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes. Han er anerkendt herhjemme og i USA for sin sangskrivning og som producer, og han har blandt andet bidraget musikalsk til bands som Sort Sol, Tremolo Beer Gut, Dum Dum Girls, Carl Emil Petersen og Niels Skousen. Denne aften gæster han sammen med Kajsa Vala Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Hans nuværende arbejde i L.A., hvor han i dag er bosat, er rettet mod musik til film og reklamer. Sune Rose Wagner er blandt andet manden bag musikken til den Oscar-nominerede film “Krigen” instrueret af danske Tobias Lindholm og har bidraget med musik til “Game Of Thrones”, “True Detective”, “CSI”, “True Blood”, “Molly’s Game” og “Still Alice” med flere.

Til foråret kan han opleves på en række udvalgte venues i eget navn, men helt solo er det ikke. Sune Rose Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa Vala, som han for nylig indledte et samarbejde med under Psyched Up Janis’ 30 års jubilæum.

De to musikere og sangskrivere har efterfølgende holdt fast i hinanden. Og nu har de besluttet sig for sammen at drage ud på turné med sange fra Sune Rose Wagners imponerende bagkatalog i nye udgaver.

“Jeg har ikke bestemt, hvad det her solo-repertoire præcis skal indholde endnu. Jeg søger i mit bagkatalog og ser, hvad jeg har lyst til at tage med ud. Det er da ikke utænkeligt, at Kajsa og jeg også kan rode i fælles inspiration af covernumre. Da jeg mødte Kajsa sidst i forbindelse med Psyched Up Janis-turnéen, faldt vores musikalitet helt i hak. Jeg håber, at folk vil komme til koncerterne og møde en åben tilgang til live-musikken. Man kan kalde vores tilgang lidt mindre indstuderet og snarere mere eksperimenterende og spontan i nuet.” – Sune Rose Wagner.

Links

Sune Rose Wagner på Facebook
Twitter
Kajsa Valas hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.