• Sunken koncert Atlas Aarhus
  • Kampvogn koncert Atlas Aarhus
  • Sneglefeber koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Denne aften på Atlas i Aarhus byder på tre forskelligartede metalgodbidder, alle fra den aarhusianske undergrund. Vi starter med tonstung doom-metal (Sneglefeber), og derefter venter Første Verdenskrigs-inspireret kloakdødsmetal (Kampvogn). Slutteligt gælder det en gang dyster atmosfærisk black metal (Sunken).

… Læs mere

Sneglefeber

Den aarhusianske kvartet Sneglefeber sender lytteren ud på en tonstung krybetur hen ad en stenet vej med maven som primært transportmiddel. Bandet blander langsomme slimede riffs og harske desperate skrig til en stærkt vanedannende doom-drink. Stemmeskruerne er drejet godt baglæns, når bandet tuner ind på nerven af de blytunge og drøje stoner-riffs. Samtidig bevæger de sig rundt i de mere udkoksede og dronende afkroge af doom- og sludge-genren.

Kampvogn

Kampvogn fra Aarhus spiller ægte kloakdød med gennemrådne riffs og et strejf af skandinaviske melodier og punkede trommer. Første verdenskrig er det gennemgående tema, og der er smæk for skillingen, når Kampvogn byder op til våd og klam dødedans.

Sunken

Det danske black metal-band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.

I starten af 2013 indspillede bandet demoen “The Crackling of Embers”, og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum “Departure”.

I 2020 vendte Sunken tilbage med “Livslede”, deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. “Livslede” er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.

Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Tyskland, Frankrig og Polen og spillet med bands som Pillorian (US), Ultha (DE), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).

Links

Sneglefeber på Facebook
Kampvogn på Facebook
Sunken på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.