Tårn koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

30. oktober: Vi har fanget Tårn-frontmand Erik Apollo til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

“Tårn vinder på den originale front og det også i kraft af, at sættet var væsentlig mere uforudsigeligt i udtryk og liveudgaver. Den forsigtige “Hvis Du Vil Ha’ Mig” var en uortodoks lukker, der kunne have været for tung, hvis ikke Erik Apollo og Daniel Scheffmann havde givet den alt, hvad de kunne med at synge i kanon og med de brandvarme guitarer.”

… Læs mere

 

Således skrev Gaffa i en fem-stjernet anmeldelse af Tårns koncert på Posten i forbindelse med bandets nyligt overståede miniturné sammen med Virgin Suicide. Tre koncerter, der vitterligt også understregede, at Tårn er vokset som liveband i løbet af det sidste år, og hvor såvel det musikalske udtryk som den selvsikre sceneoptræden viste et band med pondus og format. Indenfor blot et år har den dansksprogede indietrio desuden udgivet to album “Ud Ad Mit Vindue” og “Velkommen Indenfor”. Debutalbummet var nomineret til Gaffa Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, ligesom singlerne “Solskin Over Tage” og “Du Tror, Du Ser” har solid medvind på P6 Beat og P4.

Erik Apollo, Daniel Scheffmann og Hans Henrik Thomsen hviler bestemt heller ikke på laurbærrene på livefronten. Knap er forstærkerne slukkede og trommestikkerne lagt på skindet, før trioen igen er klar til atter at tage på turné med “sange, som er gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke”, som Soundvenue skrev i en liveanmeldelse.

Interview med Erik Apollo
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Skrig, skrål, kys og skål. Vores koncert i Aarhus bliver afslutningen på vores efterårsturné, og med undtagelse af et enkelt juleshow i Thy bliver koncerten vores sidste i 2017. Aarhus er altid mega optur, så vi glæder os selvfølgelig rigtig meget.”

Hvad har I med af merch?
“Hele pakken. T-shirts, CD’er, vinyler og plakater plus friskspidsede tudser.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Vi har nok allesammen forskellige favoritter, men lige nu elsker jeg at spille “Den Som Alting Drejer Om” fra vores nyeste plade. Udover den har vi også nogle helt nye numre med, som hele bandet tripper ret meget over.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Over alt forventning! Pænt fremmøde, fede spillesteder og det smukkeste publikum.”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“Haha. Wauw.. Wwooooww.. Ehhhm.. Yeeaa.. Når de er blevet vasket og har fået mad i maven, så er de rigtig dejlige at være sammen med.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Radiohead. Altid i udvikling og altid fænomenale.”

Hvordan vil du beskrive jeres seneste album?
“”Velkommen Indenfor” er resultatet af en meget umiddelbar sangskrivningsproces, hvor størstedelen af pladen blev skrevet og indspillet i løbet af seks måneder. Vi følte et behov for at skrive og indspille på den måde for et år siden. Nu har vi lyst til at prøve noget helt andet.”

Hvad er jeres planer for vinteren og foråret?
“Vi skal skrive og feste og ryge og drikke og rejse og spille.”

Om Månelys
Månelys er et alias for den aarhusianske sanger og sangskriver Morten Ebert Larsen. Han skriver dansksprogede sange om hverdagens magi og livets store spørgsmål med inspiration fra ledestjerner som Dylan, Springsteen, Steppeulvene og Gasolin’. Sangene giver lytteren håb og tænder lys i mørket.

Links
Tårn på Facebook
Tårn på YouTube
Tårn på Instagram
Månelys på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

2 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Theis

  Fantastisk stemning

  En kanon koncert. De er virkelig på, og udstråler glæde!
  En skam de ikke spiller i nærheden, da jeg KLART ville dukke op igen.

  Fantastisk!

 2. Jens

  Et af DK's bedste live band

  Wuuuhu- Tårn i Aarhus