Om koncerten

Tako Lako spiller en ætsende, oprørsk og voldsomt iørefaldende hybrid af skramlede sigøjnerhooks og rave-inspirerede beats pakket ind i psykedeliske klæder og er i live-sammenhænge kendte for deres euforiske energi-udladninger.

… Læs mere

 

Om Tako Lako
Tako Lako har de sidste par år haft status som det mest hypede world-band herhjemme takket være deres visionære gypsybeats. De har som kun få danske navne optrådt på internationalt anerkendte festivaler som eksempelvis Glastonbury Festival, Sziget Festival og SXSW samt på et utal af spillesteder og klubber i England og resten af Europa. I november 2013 modtog bandet en Danish Music Award for Årets World Livenavn, og i 2012 gik prisen for Årets World Track til titelnummeret på deres anmelderroste debutalbum “Through The Mud”. Til oktober udkommer Tako Lakos andet album, “Pulse Riddle”, der har et stærkere fokus på massive, globale beats, hårrejsende hooks og rave-inspirerede atmosfærer end nogensinde.

Beslægtede navne
Asian Dub Foundation
DJ Robert Soko
Gang Gang Dance
Gogol Bordello

Anmeldercitater
“Det ene fede nummer afløser det andet, og vi har med et band at gøre, der har en helt egen stil – om end med en vis skæven til kollegaer som Shantel – som indebærer gyngende reggae og svimlende polkature over stok og sten.” (Gaffa, 2012)

“Tako Lako er også eftertænksomme, gåsehudsfremkaldende og spiller tilmed hvirvlende virtuost med instrumentmusklerne på albummets mange arabesk-krøllede soli.” (Soundvenue, 2012)

The Gang OK
The Gang OK leverer en medrivende cocktail af acid, house og techno – en kombination, der med sikkerhed vil gå lige i kroppen på publikum. Tidligere har de med stor succes varmet op for Rangleklods, Bottled in England og Hercules And Love Affair. De er lige nu aktuelle med singlen “Boy Soldier”, der har fået airplay på P6 Beat. Derudover har de imponeret med deres Location-koncept, hvor det indtil videre er blevet til en Location 1 og 2 med dertilhørende video.

Links
Tako Lakos hjemmeside
Tako Lako på Facebook
Tako Lako på Twitter
Tako Lako på YouTube
Tako Lako på Instagram
The Gang OK på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Asbjørn Lyhne

    Rave!

    Fordi det bliver ekstremt spændende at se/høre Tako Lako version 2.0, og fordi The Gang OK er et fremragende upcoming band, der uden tvivl kan få dig til at danse.
    Fordi det bliver en aften med dette tema: Shake what ya mama gave ya!