• Tears koncert VoxHall Aarhus
  • Modest koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Siden 2015 har Jeppe Grønbæk Andersen indspillet og udgivet musik under navnet Tears. De første sange fandt deres form på et Casio-keyboard tilsat tør trommemaskine. Siden har Tears skiftet udtryk flere gange og er i dag et gedigent rockband. Det gennemgående i Tears er Jeppe Grønbæk Andersens tidløse melodier og fængende omkvæd. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Den 12. marts 2021 udkom Tears’ første reelle album “Binging, Bragging, Bitching” på Part Time Records. Her tager Grønbæk Andersen udgangspunkt i livets op- og særligt nedture. Musikkens persona fortæller historier fra et dynd af druk og sorg. Pladen er et ærligt, kraftfuldt og fængende rockalbum, som af anmelder Lars Knudsen beskrives således: “Binging, Bragging, Bitching” er både fandenivoldsk, selvironisk og gennemført fedt. Og på albummets afsluttende titelnummer giver Grønbæk det sidste, han har i sig, på et nummer, han selv kalder et punktum på en tilværelse fuld af druk, sorg og selvmedlidenhed.”

Tears startede som et soloprojekt i 2015 med debutudgivelsen “33” som afsæt derpå. Båndet, der blev udgivet af københavnske Posh Isolation, bar præg af et nyligt stiftet bekendtskab med Casio-keyboards og trommemaskiner og afsøgte en mere poppet og melodipræget tilgang til Jeppe Grønbæk Andersens (f. 1994) musikalske virke og praksis modsat de tidlige år, hvor han spillede i flere aarhusianske punk- og hardcorebands (Urban Achievers, Happy Hookers For Jesus, Pleasure, Tilebreaker).

Tears har sidenhen af flere omgange udviklet sig til et regulært band med flere roste udgivelser og koncerter i bagagen. I dag er det den ærlige, kraftfulde og fængende klaver- og guitarbaserede rockmusik, der karakteriserer lyden af Tears.

Tears består af Jeppe Grønbæk Andersen (vokal og guitar), Patrick Kociszewski (guitar), Anders Ahle (klaver), Julius Lykke (bas) og Lasse Kolding (trommer).

Modest

Aarhusianske Modest laver melodiøs rockmusik med referencer til blandt andet The Smiths i bedste forstand; nogle gange nærmest euforisk i sit udtryk, andre gange nærmere direkte dystopisk og mere post-punket.

Bandet havde deres debut i 2015 med deres kasettebånd (S/T), og i 2017 udgav de A-B side singles ”Pretty Sure it’s Honest I” og ”Pretty Sure it’s Honest II”, der opnåede stor anerkendelse blandt kritikere i de danske medier, og skabte en voksende opmærksomhed omkring bandet. Samme år spillede Modest på Rising scenen på Roskilde Festival.

I januar 2019 udgav Modest deres anden EP, ”For The Better”. Denne udgivelse er den hidtil mest gennemførte bandet har præsteret, og deres single “Please Keep An Eye On Me” er blevet spillet flittigt på P6BEAT.

Siden ”For The Better”-udgivelsen har Modest været i gang med at skrive nye sange, som udkommer i foråret 2022.

Links

Tears på Facebook
SoundCloud
Modests hjemmeside
Facebook
Miltown på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.