The Boy That Got Away koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinjer, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

… Læs mere

 

Siden begyndelsen i 2011 har bandet turneret flittigt, og det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A.-bandet Rival Sons, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter tre år med koncerter i både ind- og udland udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley-studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne. I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på Spot Festival og Smukfest samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret “The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejdede bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk pegede i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere udkom singlerne “Onward” samt videoen til nummeret “The End of the Road”. Det nyeste album “Moon Sick” udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13 dato lang efterårstour rundt i hele landet – en tour, der nu følges op på med en part II.

Sagt og skrevet om The Boy That Got Away
“Jeg glæder mig meget til at høre mere til The Boy That Got Away. Der er en sound, en attitude, en suveræn melodisk sans og ikke mindst en masse energi.” (Tim Christensen)

“Med en eksplosion af Rock ‘n’ Roll, blæste The Boy That Got Away taget af HeadQuarters!” (Søs Ladefoged, Overspring.dk)

“The Boy That Got Away er kommet for at bringe 90’ernes danske grungelyd tilbage i æteren. De leverede i år en af de mest energiske, kraftfulde og fejlfri koncerter, da de rev P3 Teltet på Smukfest ned til grunden. Med en attitude, der ikke var til at skyde igennem, formåede trioen at gøre resten af festivalens rockprogram til skamme på fantastisk imponerende vis.” (Theis Jehl, Bands Of Tomorrow)

Links
The Boy That Got Away på Facebook
Nordnordnord på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.