The Collective Abroad koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Jaap de Vries (trp), Denis Pavlenko (a-sax), Tadas Pasaravičius (t-sax), Casper Hejlesen (g), Sandro Sáez (p), Jan Sedlák (b), Dominic Harrison (drm).

Syv kompositioner – syv former for improvisation.

The Collective Abroad præsenterer deres nyeste musik i anledning af en turné i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland.

… Læs mere

 

The Collective Abroad opstod efter et internationalt projekt mellem syv europæiske musikkonservatorier i maj 2019, hvor en håndfuld udvalgte talentfulde studerende mødtes i Hamborg for at forberede en koncert til Elbjazz Festival. Efter én uge spillede de deres originale musik ved en af de største europæiske festivaler. Koncerten blev en stor succes.

Hvad der begyndte som et akademisk projekt blev til et intensivt internationalt samarbejde, da medlemmer fra The Collective Abroad besluttede at producere og spille musik sammen på trods af distancer og grænser mellem dem.

The Collective Abroad har siden 2019 spillet koncerter på festivaler som Elbjazz, Swingin’ Groningen, Aarhus Jazz Festival og Vinterjazz. Deres debutplade L!VE at HUSET blev udgivet på en turné i Danmark og Tyskland i juli 2020. Deres nyeste plade The Cycle bliver udgivet i oktober 2021.

Repertoiret er et udvalg af moderne og nutidige improviserede musikstykker af høj kvalitet, der afspejler de syv medlemmers forskellige musikalske baggrunde og hjemmescener: Hamborg, Berlin, Amsterdam, Aalborg, Vilnius, Groningen og Danmark.

Hver af deres koncerter og album indeholder syv kompositioner og syv forskellige former for improvisation. Bandet er inspireret af kunstnere som Ambrose, Walter Smith III, Maria Schneider og Ben Wendel. The Collective Abroad giver lytteren en oplevelse af musik, som tager udgangspunkt i gennemarbejdede kompositioner med plads til improvisation.

Links

The Collective Abroads hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.