Om koncerten

En hårdtslående dødsmetalpakke med godter fra hele Europa, og ført an af de legendariske svenskere i The Crown. Franske Svart Crown og hollandske Bleeding Gods fuldender aftenens headliner-del, mens Temnein og Bleeding Utopia står for at varme op under publikum.

… Læs mere

 

Melodisk dødsmetal fra den legendariske ende af spektret er hvad der er i vente, når svenske The Crown gæster VoxHall. Bandets lyrik er inspireret og båret af død, oprør og antireligiøse temaer, mens musikken trækker på old-school dødsmetal og thrash metal i den melodiske stil.

På denne turné er The Crown ude for at promovere deres nye og meget roste albumudspil ’Cobra Speed Venom’, og koncerten bliver den eneste af sin slags i Danmark for bandet som i det hele taget turnerer sjældent.

Om Svart Crown og Bleeding Gods

Franske Svart Crown, der bevæger sig længere ovre mod black metal, har fem albums på samvittigheden og er ved at opbygge sig et meget solidt renommé inden for scenen. Deres seneste ’Abreaction’ udkom i marts 2017 og fik bl.a. skudsmålet ”et interessant bud på innovativ dødsmetal” af Heavymetal.dk.

Hollandske Bleeding Gods, der for nylig er blevet signet til det legendariske tyske label Nuclear Blast, spiller symfonisk inspireret dødsmetal og skulle eftersigende være et særdeles fermt live-band.

Links
The Crown Hjemmeside
The Crown facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.