The Dead South koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 15. juni 2021 (og før det den 16. juni 2020) til den 14. juni 2022. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Bluegrass med punkattitude! Det er, hvad I kan forvente, når den populære canadiske kvartet The Dead South gæster VoxHall i Aarhus. Udstyret med cello, mandolin, banjo og guitar gæster de os med 2019-albummet “Sugar & Joy” i bagagen.

… Læs mere

 

Men for The Dead South handler det ikke om hvilke instrumenter, de har med. I stedet handler det om, hvordan de bruger dem. Og den canadiske gruppe, der for alvor brød igennem på den internationale bluegrass-scene i 2016 med albummet “Illusion And Doubt”, bruger sine redskaber med en autonom og hedonistisk fandenivoldskhed. Det er bluegrass på steroider, det er sange om at drikke whisky til morgenmad og at tygge i ting, mens man skider, det er hævn, straf og endeløs gudsbespottelse.

Millimeterpræcise vokalharmonier

Men trods liberale mængder alkohol og handlinger på kant med loven er det ikke kun tømmermænd, øretøver og motherfuckers, man møder hos The Dead South. Gruppens medlemmer leverer millimeterpræcise vokalharmonier midt i højenergiske og wall of sound-agtige liveoptrædener, og deres levende persongalleri rummer utallige historier om mennesker på bunden af det amerikanske samfund. En af disse historier, 2014-singlen “In Hell He’ll Be In Good Company”, er blevet set over 130 millioner gange på YouTube.

The Dead South er blevet kaldt alt fra bluegrass-ikonoklaster og Mumford And Sons’ onde tvilling til det mest hårdtarbejdende band i branchen – det kan mere end i alt 50.000 livepublikummer fra 2018 skrive under på. Men det står hævet over enhver tvivl, at ingen kan undslippe The Dead Souths energi, charme og endeløse potentiale, når først bandet får tag i sine lyttere.

Beslægtede navne
The Devil Makes Three
Trampled By Turtles
The SteelDrivers
Old Crow Medicine Show

Anmeldercitater
Sugar and Joy is one of the most entertaining albums I’ve heard in 2019.” (8/10, PopMatters – læs hele anmeldelsen her)

“The only consistent here is the quality and the sheer infectiousness of the music. High class hooligans indeed.” (9/10, Americana UK – læs hele anmeldelsen her)

Links
The Dead Souths hjemmeside
Facebook
Twitter
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.