The Deep Dark Woods koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Oversvømmelser og pestudbrud, spøgelser og mord. The Deep Dark Woods, anført af sanger/sangskriver Ryan Boldt, er tilbage – og det er de i deres mest urovækkende udgave til dato med turnéaktivitet i forlængelse af Americana-bandets nyeste album ’Yarrow’.

… Læs mere

 

Siden 2005 har det canadiske Americana- og alternative country-band The Deep Dark Woods udgivet seks albums, med ’Yarrow’ fra oktober 2017 som det seneste. Undervejs har der været en del rotation i bandmedlemmer, men altid med sanger, guitarist og primær sangskriver Ryan Boldt som bandets musikalske hjørnesten.

Igennem den 13 år lange karriere har The Deep Dark Woods verden over opbygget et trofast publikum blandt Americana-fans, som er faldet for bandets både dystre tekstunivers, blues-inspirerede country samt deres lette og mere solbeskinnede psykedeliske touch. Særligt med udgivelsen af bandets tredje album ’The Place I Left Behind’ fra 2011 kom gennembruddet, og med hvilket der også kom en nominering som Emerging Artist of The Year til American Music Awards. En titel som The Alabama Shakes dog imidlertid vandt for næsen af Ryan Bold og co.

På det urovækkende ’Yarrow’ har Boldt gravet dybere, end han og det i forvejen sørgmodige band til dato har været på sine tidligere album. Oversvømmelser og pestudbrud, spøgelser og mord udgør nogle af temaerne i albummet ni sange, som bestemt ikke har sit udspring i Paradis.

Beslægtede navne:
Great Lake Swimmers
Fleet Foxes
Cass McCombs
The Band
Iron & Wine

Links
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Carsten Linde

    Arven efter The Band

    Hvis du er fan af The White Album eller andre danske folk rock med flotte stemmer, er The Deep Dark Woods et must see. Måske de naturlige aftagere efter The Band !!